Stran 2 od 2
Objavljeno: Pe Jul 07, 2017 5:03 pm
Napisal/-a katarinav
Hvala obema za odgovor. Bo tudi pri nas kmalu v pečici.
Objavljeno: Pe Jul 07, 2017 5:15 pm
Napisal/-a mravlja
Se mi zdi fino, da je tudi vam, tolikim, vsec...
Ce se ne veste - z Metuljc se dogovarjava za "kontrolo" pečic. Copatka ze ve, je prva na vrsti, kajne? Za merilo kvalitete, seveda .
In uzivajte v kuhi!
Objavljeno: Pe Jul 07, 2017 6:12 pm
Napisal/-a stara postaja
Moram povedati, da je to res odličen recept. Dala sem 30 strokov česna in še pske poleg. Malo sem bila skeptična ob prvih vonjavah iz pečice, a ko je končano je res slastno. Posebno česen in pski, skratka, še bo na jedilniku. Hvala Copatka , si nekaj novega naučila starokopitno kuharico ._________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
Objavljeno: Pe Jul 07, 2017 10:22 pm
Napisal/-a copatka
Me zelo veseli, Stara postaja, da vam je bilo všeč! _________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Objavljeno: Pe Dec 01, 2023 7:21 pm
Napisal/-a metuljc
Pravkar prioravljeno, čaka na pečico in goste. Poročam.