Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Fižol Barianec

cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

Tudi jaz sem imela letos posajeni dve kopici in je res čudovit fižol.
Tudi drugo leto bo pri meni v vrtu ena kopica. Zame dovolj.lp
lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Sem že pridobila fižolčkov za dve prekli (čeprav sem prosila samo za eno Wink ) in ga bom drugo leto preskusila. Če je res tako roden in brez nitk,bo to čista zmaga._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

Letos imam ponovno 2 prekli, tako kot lani. Sem morda malce pretiraval in dal 14-15 zrn okoli vsake.
Pa ga to nič ne moti, lepo dela. Zelo poln, zdrav, še vedno temno zeleni listi in nastavlja nove in nove stroke.
Edini fižol, ki je zdrav, ostali vsi nakaj rumenijo, zvijajo liste ...
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Res je dober, roden in zdrav. Je pa to gotovo fižolček, po katerem je Jakec plezal v nebo. Ima 2,5 metrske prekle pa ga še vedno dobra četrtina visi navzdol. Je srednje zgoden. Dober mesec dni kasnejši od mojega vijoličnega, a ga potem krepko prekosi v številu strokov.
Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

Najbolj zdrav fižol ( tudi ) letos.
Resnično zanesljiva sorta v vseh vremenskih razmerah.
Odgovori