Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Pennsylvania Dutch

Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

Imam še eno sadiko, ki ima streho nad glavo. Tam so plodovi sicer manjši, pa tudi manj jih je. So pa lepši:

.
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

tudi zorimo

_________________mfranc
mfranc

Danes, 6.11.2020 sem imel "čiščenje" gred s plodovkami. Tudi paradižnike z vsaj malo barve sem pobiral, zelene sem še pustil na grmih - upanje umre zadnje Smile .

Tale Frankenštajn, težak točno 850 g, je rastel čisto pri tleh (15 cm od tal), tako da sem ga v obraz videl šele ko sem ga odtrgal Shocked Shocked Shocked

Question_________________mfranc
htf_lover

Odgovor Napisal/-a htf_lover »

Odličen mesnat paradižnik. Pri meni stalnica.

mil

Odgovor Napisal/-a mil »

Pozdrav

Kako je lep in po napisanem tudi dober.

Ga boš prinesel na srečanje? Želim ga tudi jaz naslednje leto imeti.

Hvala, lepo bodimo, Mil
mfranc

Res je vreden sajenja. Zelo roden, skoraj ne poka, brez večjih zdravstvenih problemov.

005-5

Ta dva še z množico Dad`s Sunset čakata na drugo vkuhavanje rumene omake. Za spremembo Wink ._________________mfranc
Odgovori