Stran 2 od 6

Objavljeno: So Feb 03, 2018 10:48 am
Napisal/-a tinko
Tudi jaz sem ga imel včasih za izvoz, sedaj pa se postavljam v vrsto, da ponovno pridem do njega.

Objavljeno: So Feb 03, 2018 11:11 am
Napisal/-a juglans
... če bi ga še kdo želel, tudi pri nas ga je precej. Naslov na ZS.

Objavljeno: So Feb 03, 2018 11:26 am
Napisal/-a tajana
Vodni kefir si tudi jaz zelim. Figula se postavim v vrsto, ko ga bos imela kaj vec. Hvala._________________CARPE DIEM

Objavljeno: So Feb 03, 2018 6:18 pm
Napisal/-a brbr
Tinko, če želiš mlečnega, ga lahko dobiš pri meni. Samo za prevzem se morava dogovoriti. ZS?_________________naredimo svet lepši

Objavljeno: So Feb 03, 2018 8:34 pm
Napisal/-a tjesih
Ja, seveda, tudi mlečnega bi. Navdušila me je uporaba kefirja pri izdelavi osnove za kruh brez kvasa.

Objavljeno: So Feb 03, 2018 8:44 pm
Napisal/-a mravlja
Lahko, tjesih, razložiš, kako napraviš omenjeno osnovo brez kvasa? Bi lepo prosil.

Objavljeno: So Feb 03, 2018 8:51 pm
Napisal/-a lpmami
Tjesih, tudi mene zanima._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje

Objavljeno: So Feb 03, 2018 9:58 pm
Napisal/-a tjesih

Objavljeno: So Feb 03, 2018 10:20 pm
Napisal/-a mravlja
Se zahvaljujem.

Objavljeno: So Feb 03, 2018 10:37 pm
Napisal/-a tjesih
Malenkost, rada bi probala.