Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Planinski kravji sir

Novinka

Odgovor Napisal/-a Novinka »

Metuljc je svojega ze prevzela 😀 Bom rezervirala sir, pa ga potem v zacetku julija pripeljem. Druge polovice ne bo problema prodat - ce ne drugace omenim v sluzbi, bom pa se malo pocakala, vem da bi Dobra misel vzela en cetrtino, se kdo se za cca 1kg verjetno najde.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Z Dobro mislijo sva se že menili za delitev pol/pol. Če bi ona vzela le četrtino, lahko tudi jaz zmanjšam na četrtino, polovico pa dobi Andrej. Ali pa razdelimo na 3 dele?

Andrej, Dobra misel, sta za to?
Žlehtnoba

Odgovor Napisal/-a Žlehtnoba »

Predvidevam, da je potlej en kolut cca 4 kg? Bi bil tudi jaz zainteresiran za enega, če je še na voljo, seveda. Prevzem v LJ - kje/kdaj (dop./pop.)?_________________go with your instinct to live as you want
Kravzlj

Odgovor Napisal/-a Kravzlj »

Ok bom vzel, vsaj pol koluta. Povej ko bo na voljo v Lj._________________" Vitez ki bije bitko z jedrsko bombo! "
Novinka

Odgovor Napisal/-a Novinka »

Ko pridem domiv preverim, koliko ga je na voljo. Mislim, da so se 4 kole (ja, pri nas pravimo kola). Na 14 dni ali tri tedene pripeljejo novo zalogo iz planine.

Kola je cca 4kg, kot receno prodajajo kolo po 10 eur, vzeti je treba vsaj pol kole. Ce bi ga radi zorili, je treba vzeti celo kolo in ga obracati se min en mesec. Ce bo na voljo, ga lahko ga pripeljem tudi drugi teden, prevzem kadarkoli cez dan na Verovskovi v Ljubljani (tle delam). Najbolje ob ponedeljkih, da ga cim prej oddam Very Happy

Javim torej danes zvecer ali jutri kaj je na voljo.
Dobra misel

Odgovor Napisal/-a Dobra misel »

muha je napisal/a:
Z Dobro mislijo sva se že menili za delitev pol/pol. Če bi ona vzela le četrtino, lahko tudi jaz zmanjšam na četrtino, polovico pa dobi Andrej. Ali pa razdelimo na 3 dele?

Andrej, Dobra misel, sta za to?

Muha, sem za. Lahko četrtino ali tretjino.

Tko, da, Novinka, bi mi trije vzeli eno kolo.
tajana

Odgovor Napisal/-a tajana »

Ob naslednji kavici bi tudi jaz vzela sir - če bo takrat še kaj na voljo. Vzamem polovico koluta, če pa ne boš imela s kom delit, pa lahko tudi celega._________________CARPE DIEM
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Tajana, če ne drugi, lahko jaz vzamem polovico, tega bo itak zmanjkalo, ker je tako dober (en del gre pa v poskus z vamukiranjem na dolgi rok, pa, da vidim, kako bo zorel v rezinah, Ker zorjeni res lepo zori še naprej.
Kravzlj

Odgovor Napisal/-a Kravzlj »

Potem pa mogoče lahko še jaz metuljca prosim za prevoz.

Ta sir bo pa kar hitro šel =)_________________" Vitez ki bije bitko z jedrsko bombo! "
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

A ne bi enkrat prišel na klepet ob kavici, Kravžlj? Drugače pa, ja, seveda ti ga lahko pripeljem.
Odgovori