Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

PARADAJZMANIJA, 11.8.2018, Orehovica pri Šentjerneju

Odgovori
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

AB: letos res izgleda pozno, a ni bilo malo let, ko so, vsaj pri meni, pričeli zoreti šele po 5. avgustu. Težko je potem prve paradajzke namesto za solato nameniti za razstavo. Wink
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Drži, par let nazaj je bila skrb, če bo sploh ŽE kaj pokazati. Pa, saj ni vse v številu sort (to smo menda že prerasli), zdaj je bistvo v druženju in okušanju novih, še neznanih. (da o brskanju za fosili ne govorim)
dašabina

Odgovor Napisal/-a dašabina »

Točno tako Metuljc😀.si me spomnila da smo se pogovarjali še o dodatnih dejavnostih kajne AB😊?_________________sonček je in .....
Bicikel

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

Vse kaže, da se bom lahko pridružil z mojo ga. Ravno tisti dan imamo praznovanje pri Mirni na Dolenjskem in bomo lahko združili oboje.

Lokacijo se lahko vidi tudi na Geopediji --> TUKAJ
ali na Google maps --> TUKAJ

Bicikel +1
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Dašabina, kakšna škoda! Boš pa iz naših skuhala nekaj omakce. Wink

Bicikel, krasno, da vama je uspelo uskladiti praznovanje s Paradajzmanijo! Wink
Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

Dobro, naj mož malo globje zaorje, pa bomo polže nabirali ! very happy very happy very happy
Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Če me kdo "dostavi" na lokacijo, se z veseljem udeležim. Kakšen prostovoljec, pls?_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

lpmami, gotovo se bo našel kdo, da te od, najbrž Ljubljane, pripelje. Jaz prihajam z drugega konca, žal.
pajo

Odgovor Napisal/-a pajo »

Za 100% ne morem potrditi ker bom za nekaj dan pred tem izvedel če bom poleg._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
Bicikel

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

To je skoraj tako kot "kdor ni bil na Triglavu, ni Slovenc" a'l pa "kdor ne skače...... ". Tako nekako velja za Gartlc članstvo, če malo posplošimo.
Odgovori