Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Salix triandra - mandljasta vrba

Uporabniški avatar
crtj
Site Admin
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a crtj »

Hvala, to bi bilo zelo dobrodošlo.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Zmenjeno (če me boš spomnil)-
paprika

Odgovor Napisal/-a paprika »

ta kanon gor v prispevku trdi,, da imajo svojo sorto te vrbe manljevec..ki so jo nadaljno križali...
Po nekih podatkih in na prodajnih straneh sem zasledil da prvo cvetenje aprila je res bujno ,,,,potem pa le tu in tam pocveta....kar mi je že znano od amorfe Smile
Sem prepričan če bi neka sorta nudila obilno pašo čebelam celo leto bi za to zvedel cel čebelarski svet Smile....

tukaj je precej visoka cena za sadiko
https://www.gardenandmore.de/Bienenweide-immerbluehende-Mandelweide-Salix-tr-semperflorens::803.html
Odgovori