KLEPET na VMESNI torek, tokrat 22. januarja
-
- Kraj: Domžale
-
- Kraj: Rimske Toplice
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
Naša škatla s semeni se je tudi danes lepo dopolnila. Za ven jemati meni še ni, mi je topli letni čas še čisto predaleč, čilijev in jajčevcev pa itak ne gojim.
Je ob odhodu ena udeleženka hrepeneče gledala v nebo, če bo kaj snega ali nič. Ko sem se pripeljala v Kranj, so imeli vsi avti bele strehe _________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Je ob odhodu ena udeleženka hrepeneče gledala v nebo, če bo kaj snega ali nič. Ko sem se pripeljala v Kranj, so imeli vsi avti bele strehe _________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
-
- Kraj: Rimske Toplice
BorutL je napisal/a: |
Prijetno, vsekakor. In ker ste ženske sedele skupaj, smo imeli zjutraj 3 cm snega. Drugače ga verjetno ne bi bilo nič... Bo potrebno ponoviti. |
Hja, tole je pa treba malo pokomentirati. Če naredim obnovo dogajanja, ste se moški posedli skupaj, kaj je nam ostalo drugega, kot, da sedimo potem tudi me tako? Prav oni, ki ne mara snega, se je s sedeža med nami preselil na vaš konec mize, ......(a moram naprej?)
Sicer pa, ponovimo seveda lahko in tudi bomo, datum je znan. 5. 2.
(morda bodo do takrat palme že zacvetele, pardon, kalile)Nazadnje urejal/a metuljc 24 Jan 2019 08:51; skupaj popravljeno 1 krat
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt: