Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Paradižnik Antho Striped Dwarf

mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Ta sorta me redkokdaj razočara, če ignoriram, da je preklemano pozen Cool .

044-1

053-1

058-1

Letos seme bo, ga pošljem/prinesem v semensko banko Gartlc._________________mfranc
Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

Vizaelno res prekrasni. Ampak glede okusa pa imam s temi antocian paradižniki zmerno do pretežno slabe izkušnje.
Misliš, da bi me ta lahko prepričal ?
mil

Odgovor Napisal/-a mil »

Pozdrav

To je pa tako lepo, najlepši pogled na obloženo sadiko. Kot bunkice na božičnem dreveščku. To seme pa res prosim

Lepo bodimo, Mil
mfranc

Mil, si hotela reči, da manjkajo samo še lučke? Wink .

Ni problema, če ne bo kakšne hude ohladitve, bodo zoreli še v naslednji mesec. Takrat pa pridni trgovci že začnejo s praznovanjem božičnih zaslužkov,
pardon praznikov, in se jim bom pridružil s lučkami Laughing Exclamation

AB, če ne boš probal, ne boš vedel. So pa malo specifični, po teksturi res podobni češnjevcem, zelo sočni, s precej semena, ampak se mi zdi, da imajo bolj "ta pravi" paradižnikov okus.
Za osvežitev in nov kamenček v mozaiku paradižnikovih okusov._________________mfranc
Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

Torej lahko še letos pridem na degustacijo ?! Wink
mfranc

AB, letos sigurno - verjetno Wink .

Tole sem obral prejšnjo sredo. Nekaj pojedli, za hec je žena vkuhala en mali lonček, tri vzel za seme, ostalo je odnesla hči.

Na grmu jih je še veliko, glede na vreme je skoraj sigurno da jih bo veliko dozorelo.
Za vsak slučaj me spomni, pozabim 300 na uro Embarassed ._________________mfranc
BorutL

Odgovor Napisal/-a BorutL »

Degustacija v torek, 7.9..
Smile
Treba je it v naravo. 8-)
borutl
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

BorutL je napisal/a:
Degustacija v torek, 7.9..
Smile