Stran 2 od 2
Objavljeno: So Sep 04, 2021 12:55 pm
Napisal/-a Andrej Banko
Vizaelno res prekrasni. Ampak glede okusa pa imam s temi antocian paradižniki zmerno do pretežno slabe izkušnje.
Misliš, da bi me ta lahko prepričal ?
Objavljeno: So Sep 04, 2021 12:57 pm
Napisal/-a mil
Pozdrav
To je pa tako lepo, najlepši pogled na obloženo sadiko. Kot bunkice na božičnem dreveščku. To seme pa res prosim
Lepo bodimo, Mil
Objavljeno: So Sep 04, 2021 3:46 pm
Napisal/-a mfranc
Mil, si hotela reči, da manjkajo samo še lučke? .
Ni problema, če ne bo kakšne hude ohladitve, bodo zoreli še v naslednji mesec. Takrat pa pridni trgovci že začnejo s praznovanjem božičnih zaslužkov,
pardon praznikov, in se jim bom pridružil s lučkami
AB, če ne boš probal, ne boš vedel. So pa malo specifični, po teksturi res podobni češnjevcem, zelo sočni, s precej semena, ampak se mi zdi, da imajo bolj "ta pravi" paradižnikov okus.
Za osvežitev in nov kamenček v mozaiku paradižnikovih okusov._________________mfranc
Objavljeno: Ne Sep 05, 2021 8:23 pm
Napisal/-a Andrej Banko
Torej lahko še letos pridem na degustacijo ?!
Objavljeno: Po Sep 06, 2021 2:41 pm
Napisal/-a mfranc
AB, letos sigurno - verjetno .
Tole sem obral prejšnjo sredo. Nekaj pojedli, za hec je žena vkuhala en mali lonček, tri vzel za seme, ostalo je odnesla hči.
Na grmu jih je še veliko, glede na vreme je skoraj sigurno da jih bo veliko dozorelo.
Za vsak slučaj me spomni, pozabim 300 na uro ._________________mfranc
Objavljeno: Po Sep 06, 2021 5:25 pm
Napisal/-a BorutL
Degustacija v torek, 7.9..
Objavljeno: Po Sep 06, 2021 5:45 pm
Napisal/-a metuljc
BorutL je napisal/a: |
Degustacija v torek, 7.9..
|
Na znani lokaciji.