Česen - Allium sativum

Odgovori
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Dogovorjeno._________________naredimo svet lepši
lera

Odgovor Napisal/-a lera »

super sem že skozi želela imeti domače seme_________________lp

Lera
http://lera.moj-album.com
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

brbr,tudi jaz se zelo priporočam za odrezke česna. Embarassed
brbr

Metuljc, dogovorjeno. Ko ga bom imela namen nabrat, ti sporočim in se uskladiva..._________________naredimo svet lepši
metuljc

Velja. Bom res vesela. Pski rečejo temu Primorci in ena znanka od tam me vedno draži z njimi, pa bi ji malo vrnila. heheh
brbr

Takole izgleda prva "žetev" Ankinih cvetkov. Metuljc, se vidiva v ponedeljek?

Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha_________________naredimo svet lepši
metuljc

Lahko, brbr. Malo klepeta ne bo škodilo.
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

hej, kar slina mi se cedi, odlični so zrezani na cca 1cm rahlo popraženi na olivcu ali maslu. posoljeni, popoprani ter nanj vržen jajc. še enkrat obrneš. podobno špargljnam. ma ke dobro. lpvoda
PS: če vas je več, jajc požvrkljaš v malo moke z nekaj mleka in vode. mljac-_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
brbr

Voda, hvala za recept...bom probala. Kje pa si? A prideš po en šopek, ali si na morju?_________________naredimo svet lepši
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

brbr, še cel teden ali celo več bom tukaj. potem ko pridem dol me čaka veselje. ti kar probaj, če boš razdala ne boš nič imela. hvala, a bom kmalu tudi jaz to jedla. lpvoda
PS: ne prepeci, bolj podinstaj.
Enako narediš s čebulnim perjem, odlična malica oz. lahko kosilo (če prej prepečeš malp pancete=slanina)._________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Odgovori