Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Haha. Pri nas so breskve že na začetku cvetenja. Češnje borovnice hruške skoraj oz se že vidi zeleno belo v brstih. Pa me prav malo briga. Navijam za čimbolj toplo in vlažno vreme zaradi virusa. Če bo to sploh mogoče... V nasprotnem se moramo zavedati, da marsikdo tudi iz tega foruma do poletja lahko več ne bo z nami. Držite se. Izolirajte se. Sadna drevesa so idealna družba v teh časih._________________NM
škoda pa takšna...v vasi na polno cvetijo marelice, prav tako ena, katero je sosed posadil za gozd zanalašč, da nima sonca tam do konca marca. Seveda pa slive, tu pa tam se že odpirajo breskve.
Tudi vrtiček, kjer lastnikov ni doma do pozno popoldne, pa še hiša je ven iz vasi - sem kar lepo izolirana._________________Barvit pozdrav, Ladka s Povelj, Bahnkova Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Češnje, hruške bodo najbrz sle. Od borovnic jih imam nekaj v vedrih, vkopana, so pred cvetenjem. Duke pa je ze razcveten in je zdaj v garaži. Južna lega v kotlini, disaster._________________NM
Pri meni je v tem tednu dvakrat (denimo ponedeljek) bila slana po tleh. Cvetovi marelice in breskev so kot kaže preživeli. Doslej bi se menda že videlo, če bi jih prizadelo?