Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Som po madžarsko

Žlehtnoba
Prispevkov: 861
Pridružen: To Okt 10, 2017 2:00 am

Odgovor Napisal/-a Žlehtnoba »

Hehe, končna jed je daleč od suhoparnosti Smile
Ja, maslo sem dodal zarad "žmohta", ker lososa nisem prej ne nasolil ne popopral, čisto frišnega vrgel v ponev. Sem pa zato po receptu začinil zelenjavo (sveže mlet poper, sol, sveže mleti čilijevi kosmiči) in noben ni jamral nad kako pikantnostjo. Malo je sicer poščemelo po jeziku, ni pa nobenemu "piskra odprlo", heheh.

Sicer čebula in paprika data od sebe nekaj soka, a sem vodo dodal ravno zato, da sem vse skupaj pustil na zmernem ognju, odvečna tekočina je tako imela čas povreti, okusi so se pa zelo posrečeno povezali._________________go with your instinct to live as you want
Odgovori