Kako ti zorijo kakiji.? Jaz jih konzumiram že cel teden. , pa še odlično se umedijo kar na drevesu.Odvisno od pristopa. Ni tipo, tudi ostale vrste ne, naj bo to cokolatino, fuyi ,jiro, tone wase,amankaki,Sem pregledal ves foto arzenal iz Strunjana. Ne najdem identitete.Če govorimo o okusu kakijev, kateri se morajo umediti, TIPO zaostaja za cel krog. Karakteristika: Nobenih vlaknin, brez kosti, to je to.Normalna velikost plodov. Pridobitev na novi lokaciji. lp. Vinkoz
Precej jih je in precej sramežljivo zgubljajo zeleno barvo... Kako že gre ona, kdor se zadnji sladka, se..... Če te prav razumem bomo kmalu cepli novo sorto iz Brd?_________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
Precej jih je in precej sramežljivo zgubljajo zeleno barvo... Kako že gre ona, kdor se zadnji sladka, se..... Če te prav razumem bomo kmalu cepli novo sorto iz Brd?
Optimist- NIČ NE BOMO CEPILI- jaz imam poleg ostalih na moji parceli dva kaki na novi lokaciji dovolj. Pa še cepilni nož sem založil. lp. Vinkoz
Živjo. Listje je že skoraj odpadlo in sedaj se komaj vidi, da bo na štajerskem tudi dobra KAKI letina. Naročilo s primorske za letos nebo potrebno. Drevo kaki Vaniglia,če vreme nadaljuje tako kot do sedaj bojo še na drevesu dozoreli.
Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha
Imam še na deželi drevo sorte FUJO in JIHRO moram poslikat tudi lepo polni drevesci a mnogo manjši in plodovi so trdo užitni tudi manjši in bolj oglate oblike. L.P. Ivan._________________Veselo na delo !