Stran 2 od 2

Objavljeno: Sr Jul 07, 2021 11:27 am
Napisal/-a lpmami
živa je napisal/a:
če dajo vegeto, so rdeči mini košči nezamenljivi s čim drugim. verjetno v gostilni dajo malo mesa in kocko, vegeto.
Saj to me zdraži, kaj kvarijo govejo župco iz mesa z eno kemično kocko!_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje

Objavljeno: Sr Jul 07, 2021 12:04 pm
Napisal/-a muha
cinija1 je napisal/a:
Pozdravljeni
Kako ugotoviš kakšna je juha? Ali je iz kocke ali je prava goveja oz. kurja?
Problem je, ker sem pozabila glavno. Juho popopraš in če gre poper narazen je taka, če ostane skupaj pa drugačna. Morda pa le kdo ve to foro. Naj pove.


Res zanimivo. Preizkusim, ko mine tale vročina, ko bom spet kuhala pravo govejo župco.

Nekako si to razlagam z maščobnim filtrom na vrhu juhe. Ta bi zadržal poper. Načelno naj bi ga bolj gotovo imela domača juha, a kaj, ko jo jaz maščobo temeljito poberem. Confused

Objavljeno: Če Jul 08, 2021 9:14 am
Napisal/-a živa
pri nas se morajo nekateri člani rediti, da ne bo treba pošiljati prehranskih dnevnikov na kliniko, zato ne poberem maščobe, le razdelim jo za še dva dni na enake dele. juho kuham za tri dni._________________Lp, Živa