NAPOVEDUJEMO JESENSKO srečanje, 2. oktobra 2021, Sinja g.
-
- Kraj: Domžale
-
- Kraj: Radegunda, Golte
Saj ni res, pa je . Kako sem se veselila prvega srečanja po dolgem času!!! Najdete pa datum, ko se moj sin poroči ... na dan, ko sta z bodočo ženo pred 18 leti začela hoditi in medtem pridelala dva otroka . Nimam pojma, če mi bo uspelo vas priti vsaj pozdravit ._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
-
- Kraj: Žiri-NM
-
- Kraj: Domžale
- Plamenka
- Kraj: Ljubljana
AB čez dobra dva tedna, kolikor nas še loči do srečanja, predvidevam, da bomo ob tem naraščanju okužb lahko samo veseli, če bomo sploh imeli možnost srečanja s PCT. Mogoče bo že PC, kot so že padale ideje.
Vsekakor menim, da se moramo ukrepov držati in ne dovoliti, da lastnica zaradi nas tvega plačilo visoke kazni. Ker bi bilo v tem primeru za nas tam najbrž zadnje srečanje. Dvomim, da bi se Bicikel še lahko zmenil za naslednjič, če bi imela lastnica z nami stroške.
Sama se sicer zaenkrat zanašam na svojo hibridno imunost in me ne skrbi toliko, če sem kdaj v krajšem stiku s kom brez PCT, nekaj Gartlčanov je pa rizičnih in tudi zato mislim, da je prav, da imamo na srečanju vsi PCT.
Vsekakor menim, da se moramo ukrepov držati in ne dovoliti, da lastnica zaradi nas tvega plačilo visoke kazni. Ker bi bilo v tem primeru za nas tam najbrž zadnje srečanje. Dvomim, da bi se Bicikel še lahko zmenil za naslednjič, če bi imela lastnica z nami stroške.
Sama se sicer zaenkrat zanašam na svojo hibridno imunost in me ne skrbi toliko, če sem kdaj v krajšem stiku s kom brez PCT, nekaj Gartlčanov je pa rizičnih in tudi zato mislim, da je prav, da imamo na srečanju vsi PCT.
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
Strinjam se s Plamenko. Ne samo gostilničarji, tudi organizatorji bi znali imeti težave. Treba bo še preveriti, lahko, da je ob organiziranih dogodkih preverjanje izpolnjevanja pogojev dolžnost organizatorjev.
Ne vem, zakaj bi se upirali, saj gre vendar za skupno korist. Če ima nekdo resne in utemeljene pomisleke glede cepljenja, naj se vsaj testira, da bo prepričan, da ne bo morebiti trosil virusa nič hudega slutečim ostalim. Moje stališče je biti raje preveč previden, kot premalo.
PS. Ja, kar prav sem predvidevala, preverjanje je naloga organizatorjev. Ni pa , če prav razumem, PCT zaenkrat nujen za shode na prostem, pač pa mora tisti, ki ga ne izpolnjuje, nositi masko.
Omejitve zbiranja
Ne vem, zakaj bi se upirali, saj gre vendar za skupno korist. Če ima nekdo resne in utemeljene pomisleke glede cepljenja, naj se vsaj testira, da bo prepričan, da ne bo morebiti trosil virusa nič hudega slutečim ostalim. Moje stališče je biti raje preveč previden, kot premalo.
PS. Ja, kar prav sem predvidevala, preverjanje je naloga organizatorjev. Ni pa , če prav razumem, PCT zaenkrat nujen za shode na prostem, pač pa mora tisti, ki ga ne izpolnjuje, nositi masko.
Omejitve zbiranja