22. klepet na daljavo, torek, 16. 11. 2021

Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Andrej Banko je napisal/a:
Ja, menda se me je slabo slišalo. Bom poskusil naslednjič s telefonom, če bo šlo.

Pa ne pozabi pisati Miklavžu za nov računalnik. Very Happy
Uporabniški avatar
Lpmami
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Lpmami »

Andrej Banko je napisal/a:
Ja, menda se me je slabo slišalo. Bom poskusil naslednjič s telefonom, če bo šlo...
Ah, daj, usmili se nas, starejših: slabše vidimo in slabše slišimo, ti pa s tem tvojim starim računalnikom ves v temi in komaj razumljen Confused_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
copatka
Kraj: Radegunda, Golte

Odgovor Napisal/-a copatka »

Bilo vas je res lepo po dolgem času videti in slišati Smile . Bom organizatorico čez čas spet spomnila, da se kaj dobimo Wink._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

copatka: ja, ja, ampak ob 6h zjutraj, ko sem še frišno budna. Wink Laughing Laughing Zvečer me pa res hitro zmanjka. Embarassed Kaj hočem, jutranje bitje. Ampak tista urica je bila zlata vredna.
copatka
Kraj: Radegunda, Golte

Odgovor Napisal/-a copatka »

Muha, tako sem jaz frišno budna enih 6 ur prej, ta hip pa malo slabše funkcioniram Laughing_________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
vrtin2

Odgovor Napisal/-a vrtin2 »

Se opravičujem, da sem bila le kratek čas z vami, ampak videla sem vas.
Ker se je strokovno predavanje zavleklo, ne morem sedeti toliko časa, pa čeprav si naložim blazine.
Upam, da bo drugič bolje.

Lep dan vsem
vrtin2_________________Objem, samo en objem .....
Odgovori

Vrni se na “Srečanja”