Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Kalin

Uporabniški avatar
Seasmoon
Kraj: Obala

Odgovor Napisal/-a Seasmoon »

Jaz imam namen postaviti eno krmilnico v gozd, ker tle pri nas je vse bolj bogo za ptice. Kam naj jo postavim? Razmišljala sem, da bi jo postavila bolj na odprt del gozda, da bi jo ptice hitreje opazile. Sam tam je bolj malo dreves. V notranjost gozda pa ni priporočljivo jo postavljati. Eh .....
Life is like a game ... play it ...

Slika
GrGr
Kraj: Občina D.Toplice

Odgovor Napisal/-a GrGr »

Namig: postavi jo tako, da jo lahko opazuješ izza okna...
Uporabniški avatar
Seasmoon
Kraj: Obala

Odgovor Napisal/-a Seasmoon »

Pred hišo jo imam že. In sicer imam tako postavljeno, da jo lahko vidim skozi okno. Pa sem mislila postaviti še eno v gozd. A misliš, da bi bila to napačna poteza?
Life is like a game ... play it ...

Slika
Odgovori