KLEPET OB KAVICI NA LIVADI, TOREK, 2. APRIL, OD 16. URE

metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Pravljično število nas je zasedalo za neokroglo mizo, dokler nas globoko v kotu lokala ni našlo sonce, ki se je odločilo zaiti tam na oni strani Ljubljanice.
Sporočamo, da so šlogarce iz kavnih in čajnih usedlin zaznale, da bo v soboto, 20. aprila lepo vreme. Le prijavite se na srečanje v Sinji gorici.
Omizje na Livadi bo spet zasedalo v torek, 7. maja, od 16. ure naprej.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Lepo je bilo in čas mi je minil še hitreje, kot na prejšnjih srečanjih, saj sem ostala eno uro dlje. Very Happy
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Plamenka je napisal/a:
Lepo je bilo in čas mi je minil še hitreje, kot na prejšnjih srečanjih, saj sem ostala eno uro dlje. Very Happy

Ko so pa uro prestavili...... Laughing Laughing Laughing
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Res je ob živahnem klepetu hitro minilo. Kar dojeti nisem mogla, koliko je že ura, ko smo končali. In da je bilo vse še prijetneje, sem imela prijazno taksistko v obe smeri. Hvala metuljc. Very Happy
copatka
Kraj: Radegunda, Golte

Odgovor Napisal/-a copatka »

Zelo sem si želela priti, a so me prazniki čisto zdelali in sem nujno rabila en dan na off Rolling Eyes .
Najprej priprave na Veliko noč (šunka, orehova in pehtranova potica, pospravljanje), v soboto že prvi del familije, v nedeljo 15 ljudi in 6 psov, vreme pa za biti v glavnem notri, v ponedeljek odhod še zadnjih in pospravljanje ... ). Tako sem v torek samo vegetirala v tišini in probala spraviti svoj sluh na normalno raven jakosti Laughing .

Pridem pa sigurno na Gartlcmanijo. Saj res, se moram še prijaviti. Wink_________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Uporabniški avatar
Lpmami
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Lpmami »

copatka je napisal/a:
... probala spraviti svoj sluh na normalno raven jakosti Laughing
Pri nas nas je bilo v ponedeljek trinajst, od tega sedem otrok od treh do 12 let. In pirhanje je bilo temu primerno glasno. Sem tudi rabila kar precej tišine, da so se bobenčki rehabilitirali. Bilo je pa prijetno druženje Very Happy_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
copatka
Kraj: Radegunda, Golte

Odgovor Napisal/-a copatka »

Lpmami, mojih 5 kričačev je pa od 8 do 12, primerno starosti imajo primerno tudi močne glasove Laughing . In potem smo morali tuliti tudi odrasli, da smo se sploh kaj slišali Rolling Eyes . Res pestro, glasno, a lepo, kot praviš Very Happy_________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Odgovori

Vrni se na “Srečanja”