Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Kostanjevica pri Novi Gorici

Moderator: Melona

Odgovori
1vrtnica

Odgovor Napisal/-a 1vrtnica »

Super slike. Upam, da v naslednjem tednu uspe to videt tudi meni._________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
filifero

Odgovor Napisal/-a filifero »

A mi lahko nekdo pomaga? Jutri bi si šel ogledat samostan in rožnik. A se izplača iti zdaj ali bi bilo boljše počakati na naslednji vikend? Kdaj je odprto? Hvala! Smile
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Če imaš namen čimprej,ker glavni razcvet je že mimo.Sigurno boš pa vseeno imel kaj za pogledat._________________LP
E.
filifero

Hvala! Ok, potem pa jutri. A je kakšna vrtnica, ki vam je ostala v spominu kot izredno dišeča? Kdaj imajo odprto? Se ke treba najaviti?
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Tam je večina zelo dišečih saj burbonke praviloma zelo dišijo.Odprto pa mislim,da je cel dan.Uživajte Very Happy_________________LP
E.
filifero

Hvala! Smile
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Prav cel dan ni odprto- mislim, da od 9 do 17.
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Je odprto kar dokler so ljudje. Me smo prišle nekaj po 17 in šle po 18.30 pa ni še nič kazalo, da bi koga ven metali. Wink_________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
filifero

No, zdaj pa nekaj besed o Kostanjevici: nisem preveč navdušen, pričekoval sem več. Vrtnice so včasih prepuščene same sebi, polne so različnih bolezni.

Nekatere zelo dišijo, opazil sem da tiste bolj rdeče dišijo več: recimo Prince Charles (meni po vijolici ;) Mme Isaac Periere ni bilo. V Gorizi pa, na glavni trgovski ulici imajo po obeh straneh vrtnice (dve vrsti). Zelo lepe in dišeče, mislim, da so tudi burbonke.
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Je ze kdo čekiral letos, v kaksnem stadiju so vrtnice?
Cvetijo?
Festival se zacenja, na spletu je ze dostopen katalog._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Odgovori