Varaždin

Odgovori
1vrtnica

Odgovor Napisal/-a 1vrtnica »

Tudi letošnji obisk pri Škorjančevih v Varaždinu, ki je bil del izleta v Bolgarijo, je navdušil. Kako tudi ne bi.
Začelo se je s pravo vrtno pojedino, raje ne bom naštevala česa vse. Če bi to vedela prej, bi se primerno pripravila, a Jelena je bila ves čas potovanja skrivnostno tiho.

Nadaljevali smo z ogledom nasad vrtnic in drugih rastlin. Ogromno jih je, človek se kar izgubi med njimi. Kljub temu, da niso bile vse v polnem cvetenju, je bilo kaj videti. Posebno zanimiva mi je bila vzgoja stebelnih vrtnic.

Oči so se mi ustavile na zeleni lepotički, ki sem jo videla prvič. Gre za Lovely Green, Meillandov izdelek. Prav zares je zelenkasta.

Naslednje presenečenje je bila vrtnica Trubar, nov izdelek iz slovenskih logov. Nisem je še imela čast videti in upam, da jo bomo uspeli registrirati, podobno kot Prešerna. Krasna je!

In za konec še obvezna kavica ter obljuba, da se bomo še videli!

_________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

O 1vrtnica, lepo, verjamem, da si uživala v teh potepanjih. Najbrž imaš polno glavo informacij in vtisov na temo vrtnice. Tale Lovely Green me je navdušila, a se jo da pri njih naročiti? Bi jo imela, se mi zdi, da bi bila krasna za kombinacije med razne šopke...
1vrtnica

Ne bi vedela Isaan, najbolje je povprašati kar pri njih. Za med šopke je gotovo super.
Glavo imam pa res polno vsega. Še dobro, da si tu in tam kaj sproti zapišem, sicer bi šlo prehitro v pozabo. Se trudim po koščkih vse to objaviti tudi za vas. Wink_________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

O verjamem 1 vrtnica,da imaš polno glavo pri vsej tej lepoti,ki si jo doživljala.Pa saj človek že težko doživi toliko krasote v tak kratkem času.Lepo,da to deliš tudi z nami Confused ._________________LP
E.
Darso

Odgovor Napisal/-a Darso »

Hvala Vrtnica zelo lepo je moralo biti. lp D_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
1vrtnica

ja, res je, upam, da nas bo kdaj še več na kakem takem izletu._________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Škorjanci so neverjetni gostitelji. Jaz si bom njihov piknik za vedno zapomnila. In njihovo delo mi ni ostalo neopaženo. klanjam se._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Joj, kake skomine mi vzbujate s temi vašimi izleti Razz Krasne vrtnice, tisto zeleno sem že večkrat gledala na helpmefind, Trubarja pa prvič vidim tako od blizu. Upam, da pride na trg, ker je zelo lepa vrtnica.
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Se je potrebno k Škorjančevima napovedat, ali si lahko to ogledaš 'od daleč'?_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
1vrtnica

Ne vem, kako to misliš od daleč, čez ograjo ali kako. To ne bo šlo, se iz ceste ne vidi. Najbolje se je napovedati, že zaradi dela in tudi dopustov._________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
Odgovori