Stran 2 od 10

Objavljeno: Ne Okt 06, 2013 7:44 pm
Napisal/-a ciklama
Mene pa zanima kje se dobi m1 in melasa ali kar se uporablja za ta bokashi. Ko sem brala v reviji Brazde o tem pripravku sem ga želela nabavit v neki spletni trgovini, pa so mi odgovorili da ni več dobavljiv.Zato prosim za pomoč ker bi tudi jaz rada probala to reč.

Objavljeno: Ne Okt 06, 2013 11:07 pm
Napisal/-a Aye-Aye
ciklama, bom preverila, če se vse to še dobi pri nas. Drugače pa TUKAJ Ti še kaj napišem n ZS. Wink

Objavljeno: To Dec 03, 2013 9:19 pm
Napisal/-a zuf
Aye-Aye, ti si domača pri teh zadevah.
Kje najceneje dobim melaso in EM?
Multikraft še pošilja v Slovenijo?
Bom najbrž kar pri njih naročil.
Tole in tole je prava stvar, kajne?
Ni greh vprašat.
Ima kdo manjšo količino EM za oddat?

Objavljeno: To Dec 03, 2013 9:39 pm
Napisal/-a Optimist
Tule bi znalo biti občutno ceneje, če prav razumem => http://www.equusvitalis.at/marken/melasse_________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....

Objavljeno: Sr Dec 04, 2013 9:27 am
Napisal/-a Aye-Aye
zuf, nazadnje sem tam naročala ja, tale povezava od optimista je sicer ceneje, a nimajo em1, če računaš poštnino, tako plačaš dve, je ta način potem seveda dražji. Razen če se odločimo za skupinski nakup in vzamemo že zdaj melaso za prihodnje delavnice. Wink

Objavljeno: Pe Dec 06, 2013 1:32 am
Napisal/-a TwityPity
Debata o skupnem naročilu oddeljena: Skupno naročilo EM koncentrata

Objavljeno: Ne Jan 12, 2014 4:48 pm
Napisal/-a bobolino
A je nujno pred uporabo posip sušiti? Je mogoče uporabljati vlažnega, kot smo ga na delavnici napolnili v posode?_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë

Objavljeno: Ne Jan 12, 2014 5:03 pm
Napisal/-a Optimist
Do sedaj sem vedno uporabljal vlažnega. Pravzaprav ne vem zakaj ga eni sušijo?_________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....

Objavljeno: Ne Jan 12, 2014 6:07 pm
Napisal/-a muha
Posušen naj bi dalj zdržal - tudi do 2 leti in ni ga potrebno hraniti v neprodušno zaprti posodi. Enkrat sem ga sušila, ker sem naredila večjo količino in zaradi pomanjkanja manjših posodic fermentirala kar v košu Organko. Posušenega sem spravila v PE vrečke. Za naprej ga ne mislim več sušiti, bom porabila kar vlažnega. Tudi tisti, ki ga je moč kupiti v trgovinah ni posušen.

Objavljeno: Ne Jan 12, 2014 6:11 pm
Napisal/-a bobolino
No, potem pa kar naj bo še naprej v posodici! Hvala!_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë