Stran 2 od 10
Objavljeno: Ne Okt 06, 2013 7:44 pm
Napisal/-a ciklama
Mene pa zanima kje se dobi m1 in melasa ali kar se uporablja za ta bokashi. Ko sem brala v reviji Brazde o tem pripravku sem ga želela nabavit v neki spletni trgovini, pa so mi odgovorili da ni več dobavljiv.Zato prosim za pomoč ker bi tudi jaz rada probala to reč.
Objavljeno: Ne Okt 06, 2013 11:07 pm
Napisal/-a Aye-Aye
ciklama, bom preverila, če se vse to še dobi pri nas. Drugače pa TUKAJ Ti še kaj napišem n ZS.
Objavljeno: To Dec 03, 2013 9:19 pm
Napisal/-a zuf
Aye-Aye, ti si domača pri teh zadevah.
Kje najceneje dobim melaso in EM?
Multikraft še pošilja v Slovenijo?
Bom najbrž kar pri njih naročil.
Tole in tole je prava stvar, kajne?
Ni greh vprašat.
Ima kdo manjšo količino EM za oddat?
Objavljeno: To Dec 03, 2013 9:39 pm
Napisal/-a Optimist
Tule bi znalo biti občutno ceneje, če prav razumem => http://www.equusvitalis.at/marken/melasse_________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
Objavljeno: Sr Dec 04, 2013 9:27 am
Napisal/-a Aye-Aye
zuf, nazadnje sem tam naročala ja, tale povezava od optimista je sicer ceneje, a nimajo em1, če računaš poštnino, tako plačaš dve, je ta način potem seveda dražji. Razen če se odločimo za skupinski nakup in vzamemo že zdaj melaso za prihodnje delavnice.
Objavljeno: Pe Dec 06, 2013 1:32 am
Napisal/-a TwityPity
Debata o skupnem naročilu oddeljena: Skupno naročilo EM koncentrata
Objavljeno: Ne Jan 12, 2014 4:48 pm
Napisal/-a bobolino
A je nujno pred uporabo posip sušiti? Je mogoče uporabljati vlažnega, kot smo ga na delavnici napolnili v posode?_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Objavljeno: Ne Jan 12, 2014 5:03 pm
Napisal/-a Optimist
Do sedaj sem vedno uporabljal vlažnega. Pravzaprav ne vem zakaj ga eni sušijo?_________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
Objavljeno: Ne Jan 12, 2014 6:07 pm
Napisal/-a muha
Posušen naj bi dalj zdržal - tudi do 2 leti in ni ga potrebno hraniti v neprodušno zaprti posodi. Enkrat sem ga sušila, ker sem naredila večjo količino in zaradi pomanjkanja manjših posodic fermentirala kar v košu Organko. Posušenega sem spravila v PE vrečke. Za naprej ga ne mislim več sušiti, bom porabila kar vlažnega. Tudi tisti, ki ga je moč kupiti v trgovinah ni posušen.
Objavljeno: Ne Jan 12, 2014 6:11 pm
Napisal/-a bobolino
No, potem pa kar naj bo še naprej v posodici! Hvala!_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë