Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Rožni izleti, predavanja, srečanja

Moderator: Melona

Odgovori
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Garden-ja: ali lahko posreduješ informacije, ko bo dogovorjen termin za obisk tega rozarija. To bi se splačalo videti Very Happy
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Sončna, bom poskušala, sicer pa so vse informacije na spletni strani DLVS._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Sončna

V reviji Rože&vrt pravijo, da bodo letos organizirali izlet za ljubitelje vrtnic (Avstrija, Italija)
Sončna

30. in 31. maja bo izlet v Avstrijo, kjer bo ogled dveh rožnih vrtov preko revije Rože&Vrt. Več info preko Kompas Celje ali Velenje.
1vrtnica

Odgovor Napisal/-a 1vrtnica »

Katera dva vrta pa Sončna?_________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
Garden-ja

Sem iskala, tudi na strani revije, pa nič ne najdem._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Sončna

Prvi dan rožnik Baden blizu Dunaja,drugi dan zasebno rožni vrt Marienschloessi. Vmes naj bi bil še kak vrt/park/vrtnarija.
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Lahko daš kak link?_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Sončna

Joj, Bobolino, ne morem. Sem prepisala direktno iz revije.
Garden-ja

Verjetno bodo podrobnosti kasneje na strani agencije._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Odgovori