Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Paradižnik 2013

Odgovori
Irena

Odgovor Napisal/-a Irena »

Twity Pity, tudi jaz sem na samem začetku. Bojo pa takrat (verjetno začetek avgusta) lepi, lepši, najlepši Very Happy .

Irena
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Hojlaaaa Very Happy ,

vračam pozdrave in kar tule zaželim vse najnaj mlademu forumu - naj mu bo z rožicami postlano Razz Razz Razz .

Evo Plamenka, se je res en zrel Lime Green skrival v gošči Cool - jah, še vedno bi bil bolj vesel staromodne, rdeče barve Wink

_________________mfranc
Uporabniški avatar
Plamenka

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Končno!

Čestitam, MFranc! Je pa delal probleme. Dober tek! Wink
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Pa si ga zmogel v eni rudni, ko je tako velik? Question
mfranc

Metuljc, kaj ne poznaš starega slovenskega pregovora - nije teško kad se mora ... Cool Laughing

LP_________________mfranc
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Hojla, paradajzarji, pozdravljeni. Jaz za prvo silo lahko jutri slikam en lešnik na Stupice....ali pa ne bom, da se preveč ne osramotim z letošnjo sezono Embarassed_________________Živeti na podeželju je najlepše!
mfranc

MARIJAV je napisal/a:
Hojla, paradajzarji, pozdravljeni. Jaz za prvo silo lahko jutri slikam en lešnik na Stupice....ali pa ne bom, da se preveč ne osramotim z letošnjo sezono Embarassed

Hojla, paradajzarka Marija pozdrav Very Happy

Ne bom rekel, da se ne sekiraj, ampak letošnja letina je res za popi....i Twisted Evil . Sam sem paradižnike še nekako reševal (pa ne vse, posajeni, pod tkanino so tudi skoraj shirali) s tunelom, ampak komaj komaj.

Papriki in jajčevcem pa je bil tunel premalo, in so sedajle manjši kot takrat ko sem jih sadil Sad . Kdo pa je mislil, da bomo maj začeli z lepim, toplim vremenom, potem je pa šlo vse navzdol, do konca maja ... Shocked .

http://www.slometeo.net/zaplana/blog/?p=8856

No, ampak nekaj toplih dni že dela "pozitivni štimung" na vrtu Very Happy , pa celo pesimistični ZEVS obljublja 10 toplih dni http://www.krtina.com/Napoved/Napoved.asp

Torej svetla prihodnost prihaja Wink Wink Wink .

LP_________________mfranc
Darso

Odgovor Napisal/-a Darso »

Mi smo pa imeli Zeleni krog tudi v hčerinem vrtcu. MarijaV in jaz sva podarile 3 zabojnike sadik paradižnikov. Otroci, starši in zaposleni so bili zelo veseli in razigrani. Tako da sva vnesle paradajz manijo tudi na mlajšo generacijo. Upam, da jih zastrupiva do naslednjega leta in da jim bodo sadike lepo rodile.

MarijaV še enkrat se zahvaljujem in pošiljam pozdrave iz vrtca.

lp Darja_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
Uporabniški avatar
Plamenka

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Zelo lepo! palec gor
pika

Odgovor Napisal/-a pika »

Kar ne morem verjeti, da lahko ima ena rastlina takole nabasane plodove, ne vem kam jih naj še usmerim, da se ne bodo tiščali.
Native Sun, slikano danes:
Odgovori