Voda

Odgovori
lana

Odgovor Napisal/-a lana »

Lepo!
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

živio, po soncu vedno pride dež in paprike so se tukaj v Istri preporodile. 3-tjega oktobra pobran pridelek katerih rastline sem sedaj 18-tega oktobra malo zavarovala z izdelanim bambusovim tunelom ali aluminijastimi v zemljo zapičenimi palicami med seboj povezanimi z bambusovimi in zgornjim delom nosilca cerade na prikolici za os. avtomobile. prekrito je z polivinilom a še veliko je ostalo odkritega. upam, da ne bo slane vsaj še mesec dni.

v Ljubljani sem zapustila nekaj cvetočega.

lpvoda
voda

pozdravljeni, sedaj v Istri poleg tega da je trava zelena a veje marsikaterga drevesa sivo rjave barve se odpirajo belega kafe cvetovi veličastne juke (tudi na pomlad a nikoli ne vem kako natančno poteka ta proces cvetenja-mislim, da ko doraste pravo velikost sproži ta čudovit pokončen tudi čez 1m cvet), rožmarin, boreč, tu in tam koromač. obisk dveh slan, ni zmotilo pocvitanja nekaj vrtnic. angležinje, prečudoviti izredno dišeči cvetovi Cecil Bruner clg., še nekaterih katere imena ne vem, Fayri je polna cvetov.

in še nekaj!

rekord za vrtnico Zepherine Drouhin, katera bo čez kakšna dva dva dneva odprla cvet, sicer majhen a kljub temu cvet. lpvoda
PS: še ogromno nekaterih rastlinic katerih imena sploh ne vem._________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Voda, saj bi rekla, da ti zavidam, ko pri nas vlada zgodnjezimsko mrtvilo. A ne morem, narava vam nadomešča le to, kar vam je vzela s poleto sušo . Uživaj Very Happy
voda

draga moja muha, zadela si. res uživam, kljub temu da mi sredi dela pride želja, da bi padal dež in da ne bi mogla delati naprej. potem si mislim "saj jutri bo nehal pa sem na istem". morem naprej, ker je tukaj dan tako kratek. verjetno pri tebi enako. (ha, ha, ha). nalogo katero sem si zadala moram postoriti do konca ne glede na burjo ali dež. pomlad bo lepa boš videla in vse kaj smo sedaj vložili v rastline oz. zemljo bo hvaležno vračalo nazaj. saj ne bo dolgo pa smo spet tam. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Lep pozdrav v Istro! Uživaj!_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Tudi jaz te lepo pozdravljam, Uživaj, ja. Vsak trenutek! pa pofotkaj kaj od tistega cvetočega, neznanega, bomo morda kaj znali poimenovati. In si ob tem malo še oči napasali.
voda

dekleta, hvala za želje dobrega ugodja. imam še na voljo dva dneva za postorit načrtovano, a kot pnavadi mi bo nekaj časa zmanjkalo. nič hudega bo več veselja na pomlad. moram tudi priznati, da mi manjka malo čveka z ljudmi ne samo z mojimi prijaznimi sosedi mačkoni in psičkami. saj smo si že vse povedali onako spotoma ob obdelovanju rastlin. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
voda

lovoda
Marjeta

Odgovor Napisal/-a Marjeta »

Kakšne lepe fotografije! Meni so najljubše tiste s črnimi oblaki, res so dobre!

Vprašanje: na tistih najbolj zelenih, kaj so tiste črte po tleh?
Odgovori

Vrni se na “Predstavitve članov”