Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Skupno naročilo pri Petroviću, jesen 2013
Moderator: Melona
Sem dolgo premišljevala- kako do sadik. Sama bi rada naročila:
WARNERJEVE
Bright As a Button 3x
Eyes For You 3x
Nisem tako zelo aktivna kot večina vas, a kljub temu upam, da velja tudi zame nižja cena. Zanima me še, kako poravnam račun in kako pridejo sadike do mene - jaz bi malo težje do njih, ker nimam prevoza. Ali je opcija pošiljanja po pošti?
Hvala
WARNERJEVE
Bright As a Button 3x
Eyes For You 3x
Nisem tako zelo aktivna kot večina vas, a kljub temu upam, da velja tudi zame nižja cena. Zanima me še, kako poravnam račun in kako pridejo sadike do mene - jaz bi malo težje do njih, ker nimam prevoza. Ali je opcija pošiljanja po pošti?
Hvala
Pa še par Petrovićevih sporočil:
Na Facebook-u so fotografije vrtnic v njegovi zbirki in ne samo tiste, ki jih prodaja. O cepljenju Meillandovih vrtnic za sedaj ne razmišlja.
Lady of Shallot bo verjetno na voljo naslednje leto.
Prednaročila bo sprejemal do 15. oktobra, a določene sorte hitro gredo (to že vidimo).
Marguerite Hilling za sedaj nima namena cepiti (letos je že končal s cepljenjem), če pa bi se pokazalo večje povpraševanje, bi jo lahko naslednje leto (torej bi bila na voljo čez dve leti).
Tiste iz seznama "bonus" so ene vključene v redno prodajo in so tudi že na letošnjem seznamu, enih pa ne cepi. Tista stran naj ne bi bila več na strežniku, tako da ne ve, zakaj se sploh še pojavlja. Pripravlja pa prenovljeno stran, ki jo bo lahko sam ažuriral, tako da bomo bolj na tekočem z vsemi informacijami.
Zmanjkale so:
Belle doria
Chapelain d’Arenberg
Ferdinand de Buck
Hypathia
Juno
L’Enchantresse
Nanette
Nestor
Nouveau Vulcain
Nouvelle Transparente
Rosa Sancta
SOUVENIR DE CHRISTOPHE COCHET
To je to.
LP
Na Facebook-u so fotografije vrtnic v njegovi zbirki in ne samo tiste, ki jih prodaja. O cepljenju Meillandovih vrtnic za sedaj ne razmišlja.
Lady of Shallot bo verjetno na voljo naslednje leto.
Prednaročila bo sprejemal do 15. oktobra, a določene sorte hitro gredo (to že vidimo).
Marguerite Hilling za sedaj nima namena cepiti (letos je že končal s cepljenjem), če pa bi se pokazalo večje povpraševanje, bi jo lahko naslednje leto (torej bi bila na voljo čez dve leti).
Tiste iz seznama "bonus" so ene vključene v redno prodajo in so tudi že na letošnjem seznamu, enih pa ne cepi. Tista stran naj ne bi bila več na strežniku, tako da ne ve, zakaj se sploh še pojavlja. Pripravlja pa prenovljeno stran, ki jo bo lahko sam ažuriral, tako da bomo bolj na tekočem z vsemi informacijami.
Zmanjkale so:
Belle doria
Chapelain d’Arenberg
Ferdinand de Buck
Hypathia
Juno
L’Enchantresse
Nanette
Nestor
Nouveau Vulcain
Nouvelle Transparente
Rosa Sancta
SOUVENIR DE CHRISTOPHE COCHET
To je to.
LP
Veste kaj to ni pošteno. Namreč obljubila sem si, da ne bom več naročala, a potem nam irenakk pove, da bo v bodoče mogoče naročati od Massada - mojega največjega in najbolj oboževanega žlahtnitelja! Navijam da Petrović naroči njegovo Agnès Schilliger, le kaj hočete več od vrtnice kot je ta, samo poglejte jo. In druge, vsaj mene stiska v trebuhu od lepote, ko jih gledam. On dela točno vrtnice po mojem okusu._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.