Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
KOKOŠI
Širino naredi po meri največje,torej petelina. Kolko je on širok.Višina je lahko manjša kot pa je on,ker se malo sklonijo ko gredo ven.To sem pa delal tak otočno zato,da ko je zunaj malo hladneje,da preveč ne uhaja toplota.Poleti pa itak mora imeti obvezno okno nameščeno,na katerem je namesto šipe mreža iz jekla!.Priporočljivo je celo,da sta dve,in obe namestiš mreže,da je boljša cirkolacija zraka(kot en prepih).V veliki vročini,ko večer tišči vročina v stavbe lahko v zaprti kajži katera pogine!.
Popis naših kokoši: šentjernejski petelin in tri kokoši, potem ena mešanka in devet rjavih nesnic. Od belih piščancev za meso sta ostali dve kokoški, ki sta začeli nesti. Tako sta preživeli.
Včeraj sem dobil v dar tri male turške kokoške. Šel sem v akcijo in danes nabavil še petelinčka - feniksa.
Pomladi bom nabavil še dve rački tekačici, potem bo pa perutnina več kot popoljnjena.
Včeraj sem dobil v dar tri male turške kokoške. Šel sem v akcijo in danes nabavil še petelinčka - feniksa.
Pomladi bom nabavil še dve rački tekačici, potem bo pa perutnina več kot popoljnjena.
Jaz nisem nikoli poveznil nič čez kuro, ko je valila. Samo meni ni bilo tako pomembno če valijo. Imel sem neko majhno kuro z kosmatimi nogami, ki je bila odlična za valjenje. Eno leto mi je sedela februarja, ko je padal sneg, ona je bila pa na 12 jajcih, ena mini kokoška. Seveda se ni izšlo.
Da vam dam še eno zrnje za kljuvati: za napajalnik lahko uporabite plovec od wc splakovalnika. Nad napajalnikom imaš vodo, da gravitacija sama fila, ko se izprazne.
Lp Luka_________________" Vitez ki bije bitko z jedrsko bombo! "
Da vam dam še eno zrnje za kljuvati: za napajalnik lahko uporabite plovec od wc splakovalnika. Nad napajalnikom imaš vodo, da gravitacija sama fila, ko se izprazne.
Lp Luka_________________" Vitez ki bije bitko z jedrsko bombo! "