Srečanje na kavici v - Ljubljana 1/2014
-
-
Kot sem že včeraj napisal a očitno ni šlo skozi, ker je internet na gsm klučku
Bilo je kratko a zelo sladko tole naše srečanje, semena smo si izmenjali, med in kis sem razprodal
Domov grede sem še čebelarju vrnil košaro in dobil za probo domačo medico, nežna sladka ne premočna ravno za punčke in, ker nagovarjam Muho, da bi naslednje srečanje ponovili okoli 8.marca na isti lokaciji, bi lahko eno flaško s sabo prinesel za naša dekleta, ki bodo takrat praznovala.
Lep in s sončkom obsijan snežen zimski dan..
Furman_________________Vsi si želimo, da bi ta svet bil lepši
ali je ta svet lepši, ker si ti v njem?
Komu bo danes dan lepši, ker je srečal tebe?
Bilo je kratko a zelo sladko tole naše srečanje, semena smo si izmenjali, med in kis sem razprodal
Domov grede sem še čebelarju vrnil košaro in dobil za probo domačo medico, nežna sladka ne premočna ravno za punčke in, ker nagovarjam Muho, da bi naslednje srečanje ponovili okoli 8.marca na isti lokaciji, bi lahko eno flaško s sabo prinesel za naša dekleta, ki bodo takrat praznovala.
Lep in s sončkom obsijan snežen zimski dan..
Furman_________________Vsi si želimo, da bi ta svet bil lepši
ali je ta svet lepši, ker si ti v njem?
Komu bo danes dan lepši, ker je srečal tebe?
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
Furman je napisal/a: |
, ker nagovarjam Muho, da bi naslednje srečanje ponovili okoli 8.marca na isti lokaciji, bi lahko eno flaško s sabo prinesel za naša dekleta, ki bodo takrat praznovala. |
Poudarjam, da se ne izgubi med debato. Če vam ustreza, lahko čez čas začnemo razmišljati v to smer. Število ni ovira. Lahko se nas zbere toliko kot včeraj, še več, ali pa samo par, važen je interes.
- Plamenka
- Kraj: Ljubljana
Furman je napisal/a: |
Domov grede sem še čebelarju vrnil košaro in dobil za probo domačo medico, nežna sladka ne premočna ravno za punčke in, ker nagovarjam Muho, da bi naslednje srečanje ponovili okoli 8.marca na isti lokaciji, bi lahko eno flaško s sabo prinesel za naša dekleta, ki bodo takrat praznovala. |
Tudi jaz sem zato, poudarek je okoli 8. marca, saj 8. marec pride ravno na sooboto.