Skupna nabava zalivalnih cevi

Odgovori
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Pajo, se pravi, da bi moralo biti na kolutu še polovica - 1500 metrov . Po debelini navitja pa kar precej več, ker se premer proti koncu manjša. Ne bo druge kot: kdor prej pride, prej melje, prvi na vrsti si pa seveda ravno ti. Odvij si zase, potem pa bo, kar bo.

Se strinjate tudi tisti, ki boste (najbrž) ostali brez? Stara postaja, če bi tu izpadla, se še vedno lahko priključiš miroslavnemu. Cena je praktično enaka pa verjetno ti je precej bliže. Še koga od poznanih nahecata, da bosta zbrala potrebnih 3000 metrov. Velja tudi za ostale, saj pravi, da bo na voljo tako na Bizeljskem, kot v Lj, na željo pa tudi pošlje.

miroslavni je napisal/a:
Ker sem nov v tej skupnosti, sem zamudil zbiranje naročil za cev. Zato sam zbiram morebitne interesente.
Sam bi vzel 500 m cevi, torej je je na razpolago še 2,5 km.

Še nekaj podatkov o cevi:

Tankostenska kapljična cev Streamline je odlična izbira za pridelke, sajene v krajših ali srednje dolgih vrstah. Lahko jo prilagajate na različne sisteme in aplikacije, saj je na voljo z različnimi razmaki med kapljači. Lahko se jo namesti pod zemljo ali na površino, na kakršenkoli tip zemlje.

Presek cevi: 16 mm
Debelina stene:
Razmak med kapljači: 30 cm
Dolžina cevi: 3000 m
Pretok: 1,1 l/h

Je močnejša in bolj trpežna kot konkurenčni kapljični trakovi.

Cev bo na razpolago v Ljubljani in v Orešju na Bizeljskem. Lahko pa jo tudi pošljem po pošti ali kurirski službi.
Cena bo 0,0523 €/m.
stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Muha, seveda se strinjam z izpadom Embarassed . Rada bi samo čimprej vedela, pri čem sem, da se ne vozim tako dalič gledat nauro. Torej, pajo, odmeri zase in sporoči, koliko je še na razpolago, da se lahko eventuelno drugače organiziram. Bogi revež, sami zapleti!_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Samo ne smemo pozabiti, da je pajo plačal celotno ceno in bi morali na novo preračunati ceno, drugače bo pajo na izgubi. Predtem bi bilo pa treba reklamirati, ker je cev zgleda veliko krajša, kot bi morala biti.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Jasno, da! Če bo manjko prevelik in reklamacija ne bo uspela, mu bomo tisti, ki smo cevi dobili, primaknili ustrezen delež.

Je pa to tudi opozorilo za miroslavnega, če bo šel v nabavo, da bo cev skrbno premeril.
pajo

Odgovor Napisal/-a pajo »

Bicikelj pršiba popoldne,stara postaja v petek... Kmalu bomo videli koliko je ura._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Počakam torej na konec, če kaj ostane, sicer pač ne bom imela cevi. te dni mi časovno nikakor ne znese, da bi se prikazala. Takle mamo. kaj čem.
rukola

Odgovor Napisal/-a rukola »

.....
Popravljam, vse štima.

Se pravi, ni "podražitve" t.j. doplačila.
Nazadnje urejal/a rukola 27 Mar 2014 18:22; skupaj popravljeno 1 krat
miroslavni

Odgovor Napisal/-a miroslavni »

Cev bom naročil, ko zberem naročil za vsaj 2.500m (vključno z mojim dečležem). Prej ko zberemo naročila, prej bo.
Trenutna količina je 800 m, saj se je pridružil emerdej s 300 m.

LP!_________________Miro
pajo

Odgovor Napisal/-a pajo »

Zahvala stari postaji. Takole bližam se koncu. Še 2 x po 200m pa mojih kao 300m potem pa bomo kaj več vedeli. Mislim, da če jutri ne bo padal dež bom nekam navil po 200m ker me muči kaj mi bo ostalo._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Zahvala pajotu! Laughing_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
Odgovori

Vrni se na “Skupinski nakupi in delavnice”