Moje pisano veselje

Odgovori
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Ja, sigurno je več dela, kot z enoletnicami in trajnicami. Verjamem pa, da so vsakodnevni obhodi vrta in občudovanje vedno novih cvetov v veliko zadovoljstvo.
robert

Odgovor Napisal/-a robert »

Je in ni,tudi z enoletnicami in trajnicami je dosti dela če želiš da ti uspevajo,je pa ob pogledu na vsako cvetlico ko zacveti,toliko večje
robert

Irena

Odgovor Napisal/-a Irena »

Vau, kako lepo. Robert, čudovite rožice in tudi pridne roke verjetno.

Irena
robert

Danes je pač tako,da malo moraš biti priden,če želiš,da imaš nekaj,razen če nisi od kakšnega direktorja ali pa politika,tisti pač vzamejo če je ali pa ni Very Happy malo za šalo,čeprav je resnična
robert

tjesih

Odgovor Napisal/-a tjesih »

Prekrasno. Zanima me, kaj imaš pod prodniki, da zadrži plevele?
cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

Robert mene zanima kako ravnaš s pasijonko?. Že od nekdaj jo občudujem, vendar vedno znova si jo ne upam nabaviti.
Letos konec maja sem bila na morju in sem utrgala dva vrheca in dala v vodo. Po enem mesecu sem jo posadila v lonec, ker je naredila velike korenine. Sedaj pa že lepo poganja z vseh strani. Kje jo prezimiš?
Hvala za odgovor in lp_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
robert

Prvo je zbita zemlja,dve plasti koprene,okrog 5 cm mivke,nato okrog 15 cm grobega peska,povrhu pa kamenje. Lepa kata-pasjonko prezimim,kar v hiši na stopnišču,poleg manga,avokada in granatnega jabolka,vsaj zaenkrat,dokler ne naredim prostora nekje drugje. Very Happy
robert

Ravno,ko sem spravil v zemljo rdečo peso,nizek fižol,sadike,zelene in radiča,pa se je z neba začelo lepo polivati,kar naj pada,da vse lepo zalije,namesto mene, Very Happy
Odgovori

Vrni se na “Predstavitve članov”