Skupno naročilo - Petrović, jesen 2014

Moderator: Melona

Odgovori
klemenv

Odgovor Napisal/-a klemenv »

Jaz bi imel se Chewbabaluv in Bright as Button,
ce se nisem prepozen.
Lp,
Klemen
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Kdaj dobimo predračune? No, vsaj jaz ga še nisem.
irenakk

Odgovor Napisal/-a irenakk »

Ta teden jih pošiljam. Tisti, ki ste tokrat prvič naročili - lepo vas prosim, če mi na ZS pošljete vaš e-mail. Najlepša hvala. LP
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Pozdravljena IrenaKK nič nisi odgovorila ali bom dobila tudi zadnji dve iz septemberskega naročila.Me res zanima?_________________LP
E.
klemenv

Odgovor Napisal/-a klemenv »

Kdaj pa pridejo vrtnice? Sprasujem, da se malo zorganiziram. Sent mi zdi, da seem nekam veliko narocil

irenakk

Za ta zadnja naročila še čakam potrditev (tudi tvoje Geisha).
Kdaj pridejo vrtnice še ne vem. Mislim, da so tudi v Srbiji visoke temperature in da imajo vrtnice še liste. Sem vprašala Petrovića kako in kaj, pa še čakam na odgovor.

LP Irena
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Nič še nisem dobila predračuna..
irenakk

S kot Sončna je proti koncu abecede Wink
Do konca tedna (nedelje) boste dobili vsi. Za nekatera naročila namreč še čakam odobritev. Hvala za potrpežljivost!

Če bi kdo rad še kaj dodal, naj pohiti, ker bom v nedeljo pošiljala zadnji seznam.

LP Irenakk
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Irena, kako je z mojimi štirimi vrtnicami, ki manjkajo v predračunu?
irenakk

Draga Plamenka, zelo mi je žal, a sem tvoje naročilo za Bierkreek vpisala na napačno mesto in zato ni šlo naprej. Ko si me opozorila, sem takoj sporočila Hansu, a je že začel s pakiranjem in dodajanje ni bilo več mogoče. Crying or Very sad Ker pa gre pošiljka preko Poljske (tam ima kolegico Kamilo, ki ima tudi vrtnarijo in mu pomaga pri logistiki naročil), bo Kamila pogledala po svoji zalogi, če ima katero od tvojih želja. Če jih ne bo imela sedaj, ti jih bom poskušala dobiti v naslednji rundi. Niti Hans niti Kamila me nista opozorila, da zaključujeta s prejemanjem prednaročil, tako da imam še en kup želja zase, ki jih v tej pošiljki ne bo. Upam, da ti s tem sporočilom nisem preveč pokvarila večera ...
Odgovori