Delavnica priprave bioaktivatorjev 12.6 Plamenka 14.6 tajana

Odgovori
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Naslednji petek popoldne bi lahko naredili manjšo delavnico, kot je predlagala Aye-Aye, na primer pri meni, če je interes. Kam daleč se pa ob petkih težko vozim.
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

joj, sem šla po službi kar spat od utrujenosti, pa ste se medtem razpisali z idejami Smile res ste pravi čarovniki in čarovnice very happy

Najprej KWAS - se mi res zdi, da obeta, pa še velikoooo prej se ga da spackati kot LB serum, tudi obstojnost je kot berem veliko boljša plus obljuba purple bakterije ...

Če izkoristimo prijazno tajanino ponudbo, lahko potegnemo ven prejšnji datum nedelja 14. junij.
Tajana, sedenje ni problem, raztegnemo dekico in se prav primitivno posedemo po tleh Laughing Laughing

Potem petek popoldne 12.6. pri Plamenki - ena hitra delavnica .... da potešimo žejo tistim, ki recimo da ne bi mogli priti recimo sedaj k tajani .... sem za stvar, tisti v penziji lahko dopoldne naberejo rastlinje, da bo res čimbolj sveže. Mi je edino tečno, ker lahko zaradi spleta okoliščin (da ne dolgovezim) prinesem več ali manj samo sebe in kakšne malenkosti in bi Plamenko prosila, če lahko pripravi kak lavor za mešanje.

je res že čas, da se nekaj zmenimo dokončno, malo pa smo že hecni bhuahahaha
Uporabniški avatar
Plamenka

Lavor za mešanje ni problem. Wink
tajana

Odgovor Napisal/-a tajana »

Meni odgovarja 14. pri nas. Pri nas si je mozno tudi ogledat grede pripravljene brez prekopavanja, uporabo razlicnih zastirk in zemljo, ki jo na ta nacin vzdrzujemo ter razlicne nacine priprave komposta in uporabe ovcje volne na vrtu.
Pozabila pa sem omeniti da imamo ljubosumnega pseka ki ne sprejema drugih psov na nasi parceli._________________CARPE DIEM
figula

hvala, tajana - torej odpiram nov kraj in star termin - imamo kaj interesentov?

na hitro pa v petek popoldne, 12. junija pri Plamenki
Aye-Aye

Odgovor Napisal/-a Aye-Aye »

ufuf, že skoraj odpade potem pa kar dva termina. Very Happy Oba lahko. Bolje drži ga, nego lovi ga. Wink
juglans

Odgovor Napisal/-a juglans »

Jaz sem verjetno samoumeven interesent, a ne.

Imata pa gori (tajana in mož) resnično lepo urejeno, zelo osebno. Veliko za videti, poizkušanje na 1001 način, skratka permakultura, ... bi se moral še kdaj kar sam povabiti (za šolanje, ker sem še zelo za luno Rolling Eyes )

Kuži je pa resnično velik dečko v majhnem teleščku. Very Happy
mil

Odgovor Napisal/-a mil »

Zame je datum 14. 6., v nedeljo, super, samo povej kdaj in kam naj pridem in kaj naj prinesem.
V petek pa ne morem.

Lp Mil
Uporabniški avatar
Plamenka

Dajmo potem pisat, da bomo vedeli, pri čem smo in če bo pri meni sploh dovolj interesa. Vsak, ki se bo prijavil, naj oba seznama skopira v svoj prispevek in dopiše še sebe. Jaz v nedeljo žal ne morem.

petek, 12.6. pri Plamenki:
Figula
Aye-Aye
Plamenka

nedelja, 14.6. pri Tajani:
Tajana
Figula
Aye-Aye
Juglans
Mil
figula

Sem sicer na prvi strani začela popravljati seznam - a imaš prav, Plamenka - prva stran je že tako daleeeeč Smile Laughing

juglans, zate sem bila malo v dvomih, če boš lahko prišel bhuahahaha

mil, prinesi koprive, posode za shranjevanje .... kot sem par strani nazaj pisarila ... in svojo dobro voljo Smile nam bo tajana poslala zs-je z naslovom, da bomo vedeli kam

Aye-Aye, ni hudir da se nam, vztrajnim, ne bi posrečilo Cool

sedaj lahko združimo avte v drugo smer

tajana, se že veselim videti tvoj raj Smile hvala, da nas sprejmeš
Odgovori

Vrni se na “Skupinski nakupi in delavnice”