Srečanje ob kavici - 6. rožnik (junij) 2017
-
Dobra misel je napisal/a: | ||
Jaz lahko čuvam v Lj, do prevzema..., če želiš. Sem v Dravljah. |
Hvala, Dobra misel, sem že dogovorjena z Brbr, ker je skoraj soseda! ;)
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
Uspešno sem prehitela nevihto, pri nas je bila kar poštena. Po cestah je lilo v potokih, mimogrede smo brezplačno dobili še karjolo ali dve peska na dvorišče . Upam, da ga cestna služba ne bo zahtevala nazaj .
Ampak namočilo pa je. Za naprej in za nazaj. Prijeten zaključek še bolj prijetnega popoldneva.
Ampak namočilo pa je. Za naprej in za nazaj. Prijeten zaključek še bolj prijetnega popoldneva.
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
Tudi že nazaj s srečanja. Dobila sem 'cele šope' rastlin (seveda pretiravam), zase in za Martinko, tiste, za katere sem prosils pa še kaj povrh. Pa lepo doxo klepeta, zanimivosti.
Na poti tja je padalo do polovice avtoceste, nazaj pa lilo vso pot. Pa me ni nič presenetilo, sem danes dežja že od dopoldneva navajena. Škoda samo, da niso današnje sadike že v zemlji._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Na poti tja je padalo do polovice avtoceste, nazaj pa lilo vso pot. Pa me ni nič presenetilo, sem danes dežja že od dopoldneva navajena. Škoda samo, da niso današnje sadike že v zemlji._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
-
Dons je bla prava terapija tole srečanje. Luštno kot zmeraj. Hvala.
MijaLan nič ne skrbi, sadike bodo zagotovo na varnem do naslednjega srečanja. Sam zalivat jih boš morala še malo;)
BorutL sem se odločila da tvojega lepega bonsaja ne tikam. Prav lepo paše na teraso. Tako da naslednjič ti vrnem nov lonec, brez patine in vsebine:)
MijaLan nič ne skrbi, sadike bodo zagotovo na varnem do naslednjega srečanja. Sam zalivat jih boš morala še malo;)
BorutL sem se odločila da tvojega lepega bonsaja ne tikam. Prav lepo paše na teraso. Tako da naslednjič ti vrnem nov lonec, brez patine in vsebine:)
-
- Kraj: Ljubljana