Nihajna motika

Odgovori
Border

Odgovor Napisal/-a Border »

Tudi jaz sem včeraj probal nihajko in lahko rečem, da je zelo vredu. Kod opravičilo, da je nisem prej uporabil je pa pomanjkanje časa. Saj veste kako je v penziji Laughing
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Moram pohvaliti mojo Švicarko. Revica že nekaj dni pošteno švica, ker jo gonim po njivi gor in dol med vrstami krompirja in fižola. Rada bi čimprej odstranila čimveč neželenega rastja in potem (pred sušo) vse prekrila z listejm.

Brez tele nihajne motike, nalogi gotovo "peš" ne bi bila kos. Je zelo sposobna in prilagodljiva gospa, ki je tudi kamni ne spravijo iz tira. Ko prideva na kamnito področje jo vodim bolj na lahko, da lahko po potrebi odskakuje, nejevoljno ropota, a če ne v prvem, pa gotovo v drzgem poizkusu opravi zadano nalogo...

Sem več kot zadovoljna z njo. Zdaj ražmišljam, da ji bom morala kmalu nabrusiti "zobe". Saj to naredijo tudi tam, kjer brusijo nože in škarja, a ne? Samo ne vem, kako močno mora biti nabrušena. A veste vi?_________________naredimo svet lepši
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

brbr, jo lahko enkrat pridem malo sprobat? Proooooosim.
brbr

Seveda, z veseljem ti prepustim eno gredo fižola v obdelavo Laughing_________________naredimo svet lepši
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Tudi jaz sem zelo zadovoljna z nakupom. Gredice so okopane mimogrede. Predvsem za tisti mali plevel, ki prekrije celo površino, prijet v roke pa še nimaš kaj. Je pa treba okopavat par ur pred dežjem, da plevel ovene.
metuljc

brbr je napisal/a:
Seveda, z veseljem ti prepustim eno gredo fižola v obdelavo Laughing

Ne vem, no, ne upam si prevzeti odgovornosti, saj veš, začetnica, pa to.............. Cool
Uporabniški avatar
Lpmami
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Lpmami »

metuljc je napisal/a:
brbr je napisal/a:
Seveda, z veseljem ti prepustim eno gredo fižola v obdelavo Laughing

Ne vem, no, ne upam si prevzeti odgovornosti, saj veš, začetnica, pa to.............. Cool
Dobro si se znašla, he-he!_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
tajana

Odgovor Napisal/-a tajana »

Brbr jaz imam to motiko ze dve leti in jo nisem se nic dajala brusit, pa se zmeraj dela dobro. Menda je ni potrebno nic brusit._________________CARPE DIEM
brbr

Metuljc, saj veš, da se hecam, a ne? Če se danes kaj kmalu vračaš domov, se oglasi na njivici in jo preizkusiš.

Tajana, bojim se, da jo bodo moji kamni skrhali. No, bom videla._________________naredimo svet lepši
metuljc

brbr je napisal/a:
Metuljc, saj veš, da se hecam, a ne? Če se danes kaj kmalu vračaš domov, se oglasi na njivici in jo preizkusiš.

Žal ne bo šlo, sobotnodelovna sem.
Odgovori

Vrni se na “Skupinski nakupi in delavnice”