Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Pozeba 2022

Odgovori
mravlja

Odgovor Napisal/-a mravlja »

... ti so res klasa zase.
GrGr
Kraj: Občina D.Toplice

Odgovor Napisal/-a GrGr »

Thja, buteljk ne, pivo pa že ;-)
Je pa čudno, da je fižol že zunaj, o grahu pa niti sledu - res ni v topli gredi, a v zemljo je šel teden prej...
Sicer pa letos na Dolenjskem ne dela štale pozeba, ampak veter, ki piha tako zelo močno, da poškoduje sadike.
babaco

Odgovor Napisal/-a babaco »

Very Happy Cool Cool
mravlja

Odgovor Napisal/-a mravlja »

Kake hude pomladne pozebe letos res ni bilo, a vseeno kaže, da sem oz. bom izgubil nekaj ukoreninjenih sadik (zračno grobani kivi, šmarna hrušica) iz preteklega leta.
Pa tako sem jih bil vesel...
matejos

Odgovor Napisal/-a matejos »

cvetenje akacije, tako lepo izstopajo..._________________NM
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a crtj »

Zofka in kolegi so kot kaže letos imeli malo zamude, MS ob zori 5 C.
noam

Odgovor Napisal/-a noam »

Pri nas 6 stopinj. Skoraj bi vse zmrznilo. Razz

Drugače pa kljub temu, da neke posebne pozebe ni bilo, vseeno spet ne bo nekega hudega pridelka. Češnje so se tako otrebile, da je ostalo mogoče 5-10% (glede na 2 leti nazaj, ko so bile res polne). Slive tudi podobno, hruška je tu in tam ostala gor, ostalo je že vse dol popadalo, jabolka se pa še nekako držijo. Pa breskve zaenkrat tudi dobro kažejo.
malcek

Odgovor Napisal/-a malcek »

Jaz sem pa kar zadovoljen z letošnjim vremenom.

... Pavza za trkanje ob les ...

V glavnem breskva je tako polna da me resno skrbi da mi bo lomilo veje. Upam da se kaj sama otrebi.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

malcek je napisal/a:
Jaz sem pa kar zadovoljen z letošnjim vremenom.

... Pavza za trkanje ob les ...
.

Očitno imaš pavzo tudi ti Cool Cool , lepo da si se oglasil......lepo bi te bilo srečati tudi kaj v živo. Laughing
malcek

Odgovor Napisal/-a malcek »

Hvala metuljc! Res bi na kakšno kofe lahko priromal.

To s pavzo je pa res samo kar se gartlca tiče, sicer ne vem kje se me glava drži...
Odgovori