Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Izmenjava cepičev

Odgovori
Kravzlj

Odgovor Napisal/-a Kravzlj »

Jaz sem narezal par cepičev, samo imam samo Beličnik in hruško Konferans.

Želim si pa še cepiče češnje in slive. Fino bi bilo da je dobra sorta, ni pa nujno, ker se bom še učil cepljenja.

LP_________________" Vitez ki bije bitko z jedrsko bombo! "
Optimist

Odgovor Napisal/-a Optimist »

jozegartlc je napisal/a:
G. Optimisti: Mi lahko mogoče vi pomagate: Kje lahko dobim navedene cepiče?

http://www.fruitiers.net/bourse.php_________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
jozegartlc

Odgovor Napisal/-a jozegartlc »

Optimist je napisal/a:
jozegartlc je napisal/a:
G. Optimisti: Mi lahko mogoče vi pomagate: Kje lahko dobim navedene cepiče?

http://www.fruitiers.net/bourse.php

Hvala!

Sicer sem bolj mislil, če se da dobiti cepiče v Sloveniji, oziroma bi si izmenjali cepiče sodelujoči na forumu med sabo!
Optimist

Odgovor Napisal/-a Optimist »

Napisal si iščem. Nič nisi ponudil... Torej o izmenjavi na forumu ni bilo govora.._________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
Jože

Odgovor Napisal/-a Jože »

Pozdravljeni,
Prosim, če bi mi kdo podaril ali pa prodal cepič od hruške posredovalke (Pastorjevka), ker jo želim cepiti na kutino ? Lp, Jože
jozegartlc

Odgovor Napisal/-a jozegartlc »

Jaz ti žal ne morem pomagati, v jeseni sem sicer kupil eno Hardijevo sadiko, ki jo bom uporabljal za posredovalko, vendar je enoletna sadika in še nima vej.
Na tem forumu ne vem če boš imel kaj uspeha, saj kot opažam se tu večina samo hvali. Vsi cepijo vse, nabavljajo v vseh mogočih državah, če pa kaj napišeš, te opozarjajo na velike in male črke, ter kako si na pisal - nihče pa ti dejansko ne bo pomagal!
Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

No, no, jozegartlc, tole je pa hudo mimo!_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Ne bodi nestrpen, skoraj žaljiv, prosim. Tukaj je desetine ljudi, ki si med seboj pomagajo. Nisi morda pomislil, da nihče nima ustreznih sort zate, da nisi ponudil nič v zameno, da morda v nekja urah ali dneh vsi sploh še niso odprli Gartlca,.....
Okoli velikih črk pa: Velike črke se na forumih smatrajo kot kričanje in zato je bilo opozorilo na mestu, tvoj odziv pa ne.
mravlja

Odgovor Napisal/-a mravlja »

No ja, vsi imate po malem prav.

Dejstvo je, da gartlčani zelo pomagajo/mo drug drugemu - a težko je začetniku. Nekako je treba vsaj približno "dokazati", da član ni "član" samo zaradi osebnih koristi, da je pripravljen tudi pomagati drugemu - če ne gre drugače pa vsaj "biti v družbi" - objavljati, saj, roko na srce, začetnik nima in ne more imeti neke hude "zaloge" semen in cepičev.
Temu botrujejo slabe izkušnje precejšnjega števila "starih mačkov" - jih ni malo.

Tu je približno tako kot v oštariji - prišleka mogoče pogledajo postrani. Dobra volja, lepa beseda, večkraten obisk... pa zadeve postavijo na svoje mesto. Če ti pri prvem obisku noben ne da za pijačo, se zna zgoditi, da jo ob letu že lahko odklanjaš. To vse pa bi moški že morali vedeti...
pep

Odgovor Napisal/-a pep »

Jožegartlc,strel v prazno vidim, da si sorazmerno nov zato nimaš pojma o tem forumu, prosim ne komentiraj, ka ne veš
Odgovori