Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Čili 2015
Lepo, da se že aprila, maja, mastimo s frišnimi vitaminčki .
Mene rešuje samo ena sorta, dva grma, tako da jih je že kar za sproti.
Vse druge sorte so pri meni še daaaleč od zorenja, kvečjemu junija bo kaj ...
Sem pa pred dnevi odtrgal en nedozorel (kao ) Jalapeno, ki je grm čisto zabremzal. Žena ga je zrezala v nekakšen krompirjev golaž; tam pa je vragec zažigal, še meni je bilo dovolj, da o ženinem komentarju ne govorim .
LP_________________mfranc
Mene rešuje samo ena sorta, dva grma, tako da jih je že kar za sproti.
Vse druge sorte so pri meni še daaaleč od zorenja, kvečjemu junija bo kaj ...
Sem pa pred dnevi odtrgal en nedozorel (kao ) Jalapeno, ki je grm čisto zabremzal. Žena ga je zrezala v nekakšen krompirjev golaž; tam pa je vragec zažigal, še meni je bilo dovolj, da o ženinem komentarju ne govorim .
LP_________________mfranc
Je že kdo probal organsko zemljo HomeOgarden? Kako se obnese pri čilijih?
http://www.homeogarden.com/Product/Details/organska-zemlja-9
Sem presadil nekaj čilijev v to zemljo za test
http://www.homeogarden.com/Product/Details/organska-zemlja-9
Sem presadil nekaj čilijev v to zemljo za test