Med srnami in soncem
- Melona
- Kraj: Litija
-
Sončna
Pri Tantau-ovih vrtnicahsem opazila, da se v toplem vremenu obnašajo precej drugače kot v hladnejših dnevih. To velja za Pastello (piše celo v katalogu), sedaj vem, da tudi za Lampion.
Če se spomnite, sem bila spomladi kar malo razočaran nad prvimi cvetovi, ki še malo niso bili podobni tistim iz kataloga:

V hladnih poletnih dneh, pa so se pokazali taki cvetovi, kot sem jih pričakovala ob naročilu. Rumeni, z rdečimi packami ob robu:

Če se spomnite, sem bila spomladi kar malo razočaran nad prvimi cvetovi, ki še malo niso bili podobni tistim iz kataloga:

V hladnih poletnih dneh, pa so se pokazali taki cvetovi, kot sem jih pričakovala ob naročilu. Rumeni, z rdečimi packami ob robu:

-
Sončna
-
Sončna
-
Sončna
Ko sem naročala vrtnice pri Vicu me je mikala Barkarole. Ampak ker je število vrtnic omejeno glede velikosti pošiljke, sem jo vrgla iz seznama. Ima Vic preveč starih Austink oz. zgodovinskih, da bi si zaslužila mesto na seznamu. In kaj zagledam v našm Merkurju: vlončene vrtnice, znižane za 50%. Seveda sem šla povohat ponudbo. In med njimi našla Barkarole. Za ceno dobrih treh evrov je res nisem mogla pustiti na polici
Aja, pa moža je kmal kap, k je videl da sem spet prinesla še eno. Dobro, da ne ve, koliko jih čakam od Petroviča

._________________The fragrance always remains on the hand that gives the rose. – Gandhi