Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Mavrični kotiček
Moderator: Melona
Jaz sem pred leti naročila Deuil.. pa je prišla neka roza moss vrtnica. Tako si jo bom lahko ogledala vsaj pri vaju. Je posebna.
Tudi cvetovi Ferdinanc Pichard bodo večji, ta grm ima še veliko rasti pred sabo, ne skrbi. Nedvomno bo izpolnil tvoja pričakovanja._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Tudi cvetovi Ferdinanc Pichard bodo večji, ta grm ima še veliko rasti pred sabo, ne skrbi. Nedvomno bo izpolnil tvoja pričakovanja._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Summer song, cvetovi lepi, rast še vedno pokončna in ozka.
Roger Lambelin
Florian Masad
Pink Grootendorst
Melody Parfem
Popek bele neznanke. Dobila sem potaknjenec. Menda je bujna vzpenjalka, ki pocvita. Upam.
Hot cocoa
Monique Lestournelle. Zaenkrat je cvet skoraj večji od cele vrtnice.
Cafe. Če je. Zdi se mi, da ima nekam malo cvetnih lističev.
Fourth of July
Geisha
F.J. Grootendorst, Geisha, Fourth of July
Roger Lambelin
Florian Masad
Pink Grootendorst
Melody Parfem
Popek bele neznanke. Dobila sem potaknjenec. Menda je bujna vzpenjalka, ki pocvita. Upam.
Hot cocoa
Monique Lestournelle. Zaenkrat je cvet skoraj večji od cele vrtnice.
Cafe. Če je. Zdi se mi, da ima nekam malo cvetnih lističev.
Fourth of July
Geisha
F.J. Grootendorst, Geisha, Fourth of July
Forth of July je imela v ponudbi Irena -naročilo pri Hansu. Od daleč je lep, cveti celo poletje, posamezni cvetovi so zanimivi. Vsak je malo drugače pisan. Vse bolj pa ugotavljam, da me ne pritegnejo tako, kot cvetovi nekatere drugih vrtnic, pri katerih mi srce res zaigra. Ne znam opisati, a ene imajo 'tisto nekaj', druge ne.
Plamenka tudi pri tebi se dogaja krasne.Pri meni je Summer song četrto leto zelo počasi raste ampak, ko zacveti je pa nekaj posebnega.
Gledam tvojo Geisho in kar ne morem verjet kakšna lepotica.Sama jo seveda tudi imam ena mojih prvih in po njej tudi moj nik,vendar je majhen grmiček marelične barve ._________________LP
E.
Gledam tvojo Geisho in kar ne morem verjet kakšna lepotica.Sama jo seveda tudi imam ena mojih prvih in po njej tudi moj nik,vendar je majhen grmiček marelične barve ._________________LP
E.
Kar se Geishe tiče, sem naročila Gildo, dobila pa, kot vse kaže, Geisho. Doli je rekla, da je Geisha (na 4. strani te teme) in kot sem gledala slike, zgleda, da je res. Na HMF sem videla 5 različnih vrtnic pod tem imenom.
Moj Summer Song je zrasel hitro, saj je visok čez 2 m in gornje cvetove bom lahko gledala le od spodaj, ker so previsoko. Je pa ozek grm. Le kake 40 cm širok.Nazadnje urejal/a Plamenka 27 Maj 2016 23:24; skupaj popravljeno 1 krat
Moj Summer Song je zrasel hitro, saj je visok čez 2 m in gornje cvetove bom lahko gledala le od spodaj, ker so previsoko. Je pa ozek grm. Le kake 40 cm širok.Nazadnje urejal/a Plamenka 27 Maj 2016 23:24; skupaj popravljeno 1 krat