Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Paprike 2015

Odgovori
bodika

Odgovor Napisal/-a bodika »

Lep pogled.Torej z Magdaleno poskusim še enkrat.
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a crtj »

Na vrečki piše, da je dovolj za cca 100 rastlin, tako da po moje mirno lahko pošljem pol.
Darso

Odgovor Napisal/-a Darso »

Krasno Marija..... jaz imam letos malo manj sadik, ostalo sem že vse razdelila in naj si sejance sami gor spravijo. Pozdrav. D_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
anita133

Odgovor Napisal/-a anita133 »

Ali kdo ve, zakaj se mi konice kličnih listov prvo obarvajo rjavo nato pa posušijo? naredili so se že prvi majhni pravi listi.

LP
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

pri meni se je zgodilo nekaj podobnega. po transportu v I. niso imeli pravilne pogoje (1o stop. in zelo malo svetlobe) klični listki so porumeneli in odpadli- tretji dan.

po drugi strani, v avtu pozabljen lonček sejančkov brbr-jine lanskoletne zelena je skalil. od setve do kalitve 15 dni. zaključek: zelena se verjetno "rada prevaža". lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Hudirja, že tako sem pozno sejal, 23. II. zvečer; sedaj mi še sabotirajo določene sorte Evil or Very Mad .
Danes bo 14 dan, in se Ljubov dlan prav počasi plazi ven, nekje 25% jih je zunaj, in dvomim, da bo vsa vskalila. Slonovo uho pa niti duha ne sluha Shocked .

Nimam kaj, danes še enkrat sejem obe sorti ...

LP_________________mfranc
pepa6

Odgovor Napisal/-a pepa6 »

Jaz sem sejala svoje paprike 6.2 pa še do danes ni nobena prišla ven.Očitno so bila slaba semena😭.Bom pač spet morala po sadike paprik v vrtnarijo.Škoda.
venus

Odgovor Napisal/-a venus »

Kje si pa dobila semena? Ce si imela svoja, si pocakala do popolne zrelosti paprike? Na koncu paprika postane rdeca. Takrat lahko vzames papriki seme. Ce seme vzames prehitro je prazno in cez noc postane temno.
pepa6

Odgovor Napisal/-a pepa6 »

Dobila sem jih.
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Tudi meni letos paprike ne grejo nikamor Crying or Very sad Lubov dlan sem sejala še enkrat, ker je iz prve runde vzklilo le 5 rastlin. Pojma nimam, kaj jim ne paše._________________naredimo svet lepši
Odgovori