Srečanje ob kavici - Ljubljana, torek 5. april 2016 v K8
-
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
-
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
Zaključili smo tudi "pometači". Prijetno kot vedno in z veseljem sem spoznala še nekaj doslej samo virtualnih znancev .
Najmlajši je bil tokrat med spremljevalci - mali cukrček, ki šteje komaj 4 mesece. Ja, zgodaj je treba začet, a ne .
Brane: naslednje srečanje bo 16. aprila blizu Litije, potem pa spet prvi torek v maju nekje v Ljubljani. Lokacija še ni določena.
Najmlajši je bil tokrat med spremljevalci - mali cukrček, ki šteje komaj 4 mesece. Ja, zgodaj je treba začet, a ne .
Brane: naslednje srečanje bo 16. aprila blizu Litije, potem pa spet prvi torek v maju nekje v Ljubljani. Lokacija še ni določena.
-
- Kraj: Rimske Toplice
Pometli in pospravili smo, šesterica smo bili, se poslovili in si z natakarico izmenjali prijazne besede o tem, kako je pri njih prijetno in kako smo mi prijazni,.......skratka, naklonjenost je obojestranska.
Ja, prijetno, res, hvala za rastline, pa tudi v imenu onih, za katere sem reči prevzela rožice in slux, tudi.
Crtj, hvala za dostavo modrih zrnc, tvoji taksistki pa za prevoz, seveda.
Ja, prijetno, res, hvala za rastline, pa tudi v imenu onih, za katere sem reči prevzela rožice in slux, tudi.
Crtj, hvala za dostavo modrih zrnc, tvoji taksistki pa za prevoz, seveda.