Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Paradajzmanija 2016, sobota 13.8.2016, Škrjanče pri NM

figula

Odgovor Napisal/-a figula »

Lepo, zanimivo, koristno Smile kaj bi radi še več .... hvala za organizacijo.

Krasne barve, lepi paradižniki, dileme izbranih vrst ostajajo Wink

Moje mame ni premamil noben izložbeni lepotec, ostaja pri svoji torbici Laughing
Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Figula, tudi moja mama je imela "svoj" paradižnik, no-name seveda. Kakšni rumeni, zeleni, vijolični, ... neki Rolling Eyes
Lani sem vzela seme. Zdaj ima ime "paradajz od mame, nizek, debel" Smile_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Spet je eno lepo srečanje za nami. Lahko smo si ogledali in poskusili čez 120 sort paradižnikov, kar je za letošnjo sezono veliko. Very Happy

Tudi za malico je bilo poskrbljeno. Polno dobrot! Posebej moram pohvaliti različne vrste kruha. Težko bi se odločila, kateri je bil boljši.

Hvala Ivčk, ki je kljub časovni stiski Paradajzmanijo izvrstno izpeljala. Upam, da nas je dovolj naučila, da bomo naslednja leta še obdržali to tradicijo! Hvala tudi vsem drugim za družbo, semena, za ta lepi dogodek.

Nekaj bi pa rada omenila, čeprav mogoče ni najprimernejši trenutek in mene, ki nisem organizatorka, neposredno ne zadeva. Ne velja le za Paradajzmanijo, ampak tudi za jesenska in druga velika srečanja, kjer imamo prispevke za stroške najema in hrane. Kdor se prijavi in ga potem na srečanje ni, se mora zavedati, da mora organizator, ki je rezerviral za dogodek, to plačati! Če nekoga ni in ne plača svojega dela, potem organizator to krije iz svojega žepa! Poleg dela in časa, ki ga je vložil za ta dogodek.
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Doma smo že spet z lepimi spomini na naše že tradicionalno druženje. Hvala vsem za razstavljene krasne sorte (ponovno sem jih našla nekaj, bez katerih ne bom mogla - adijo moja želja po manjšem asortimanu...), hvala Ivčk za vso organizacijo in skrb okoli srečanja, pohvala glavnemu razstavljalcu Danilu za trud okoli toliko sort, Tinkotu za ponovno največjega debelajsa in vsem, ki ste prispevali dobrote na mizo. In seveda vsem navzočim, z večino katerih sva z veseljem ponovno poklepetala.

Najbolj pa mi je ljubo tudi to, da smo s paradajzki okužili tudi mladino, ker na njih prihodnost sloni. Very Happy_________________Živeti na podeželju je najlepše!
mil

Odgovor Napisal/-a mil »

Pozdrav

Srečno sem prispela domov, domače razveselila z darovanimi paradižniki, jaz pa skrbno pregledujem nabrana semena in že sanjarim o pridelkih naslednjega leta.

Hvala vsem za dobrote s skupne mize- nekaj še nepoznanih res dobrih peciv, kruhov in namazov, hvala za prijetno družbo, hvala za prikaz vaših čudovitih pridelkov, hvala za vsa semena.

Lepo bodite, Mil
borut70

Odgovor Napisal/-a borut70 »

bilo je zelo prijetno in ponovno bo težka selekcija naslednjo leto Smile
slike se že nalagajo in bodo zvečer dostopne
hvala vsem, bilo mi je v veselje_________________https://www.facebook.com/borut.rojc.3
pajo

Odgovor Napisal/-a pajo »

Plamenka je napisal/a:
Spet je eno lepo srečanje za nami. Lahko smo si ogledali in poskusili čez 120 sort paradižnikov, kar je za letošnjo sezono veliko. Very Happy

Tudi za malico je bilo poskrbljeno. Polno dobrot! Posebej moram pohvaliti različne vrste kruha. Težko bi se odločila, kateri je bil boljši.

Hvala Ivčk, ki je kljub časovni stiski Paradajzmanijo izvrstno izpeljala. Upam, da nas je dovolj naučila, da bomo naslednja leta še obdržali to tradicijo! Hvala tudi vsem drugim za družbo, semena, za ta lepi dogodek.

Nekaj bi pa rada omenila, čeprav mogoče ni najprimernejši trenutek in mene, ki nisem organizatorka, neposredno ne zadeva. Ne velja le za Paradajzmanijo, ampak tudi za jesenska in druga velika srečanja, kjer imamo prispevke za stroške najema in hrane. Kdor se prijavi in ga potem na srečanje ni, se mora zavedati, da mora organizator, ki je rezerviral za dogodek, to plačati! Če nekoga ni in ne plača svojega dela, potem organizator to krije iz svojega žepa! Poleg dela in časa, ki ga je vložil za ta dogodek.

Ni problema povej koliko ti nakažem in kam._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
tajana

Odgovor Napisal/-a tajana »

Vsem se enkrat en lep pozdrav in hvala za prijetno druzenje, darovana semena in priloznost poizkusiti nove sorte paradiznikov. Spet bo nekaj novosti naslednje leto. Predvsem oranzni so me navdusili in sladki cesnjevci. Za piko na i pa se toliko dobrot na mizi, ena boljsa od druge, vse dobre, vsega pa nisem uspela poizkusiti, samo oci so se še lahko sladkale._________________CARPE DIEM
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Pajo, kot sem napisala, meni nič, organizatorka je Ivčk, nanjo se obrni, kako se ji je izško. Prispevek za odrasle je bil 5 evrov.
pajo

Odgovor Napisal/-a pajo »

Plamenka je napisal/a:
Pajo, kot sem napisala, meni nič, organizatorka je Ivčk, nanjo se obrni, kako se ji je izško. Prispevek za odrasle je bil 5 evrov.

Hvala bom._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
Odgovori