Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Lilium - lilija
gospod iz anglije ne bo poslal nič smo jezni. sedaj moram zakopat pol grede da ne gledajo prazne gajbe ven. še dobro da sem dobil nekaj iz poljske. sedaj mi je pa en prijazen fant poslal semena iz dnaske sam kaj ko je treba čakat tri leta da zacveti. v decembru pa mi pošlje še 50 do 100 različnih margatonk tak če boš želel in kakor vem imaš steklenjak pa jih posadi
Ja muhasti angleži.
Jaz sem pred par dnevi posejal semena
Candidum
Bulbiferum
Henry
Lancifolium
Lancifolium var.citrinum
Margaton
Regale
Speciosum
Pink Trumpet
Pink Trumpet x henry
Nekaj hibridov azijskih in orientalskih lilij in nekaj inkovskih in leopardjih lilij.
Sedaj pa nekaj časa da zacvetijo,mislim nekaj let,
Jaz sem pred par dnevi posejal semena
Candidum
Bulbiferum
Henry
Lancifolium
Lancifolium var.citrinum
Margaton
Regale
Speciosum
Pink Trumpet
Pink Trumpet x henry
Nekaj hibridov azijskih in orientalskih lilij in nekaj inkovskih in leopardjih lilij.
Sedaj pa nekaj časa da zacvetijo,mislim nekaj let,