Stran 12 od 95
Objavljeno: Če Nov 06, 2014 5:02 pm
Napisal/-a MARIJAV
Ivan, ufff Če mi ne ratajo do spomladi, se ti priporočam za kako scimljeno na spomladanskem srečanju?_________________Živeti na podeželju je najlepše!
Objavljeno: To Nov 11, 2014 12:24 am
Napisal/-a Optimist
Baje se spet dobijo ta gladke v Leclercu za 3€/kg_________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
Objavljeno: To Nov 11, 2014 1:55 am
Napisal/-a battagelli
Katere so vam pa najbolj dopadejo.
Imam brez bodic rumene in zelene ter bodičaste.Nam so najboljše bodičaste.
Ali obstaja še kakšna druga vrsta čajot._________________Pod Čavnom visokim prebivam,z bistro vodico se umivam,gledam dolinco prekrasno,vidim Vipavco počasno.
Objavljeno: To Nov 11, 2014 10:31 am
Napisal/-a vodenka
Men so odlične gladke ,bodičaste so tud vredu ampak ko jih lupim bodejo kot jih pa imam zelo rada okisane pa velik čebule gor njami.
Objavljeno: To Nov 11, 2014 10:50 am
Napisal/-a Peter
Kakšna pa je sploh razlika? Jaz imam bodičaste in gladke, razlike pa ne opazim.
Objavljeno: Ne Nov 16, 2014 10:55 pm
Napisal/-a Dajmar
Pri meni je bil pridelek nadpovprečen. Imam samo bodeče in so mi vedno bol všeč v obrokih.
So pa res bodeče.
Objavljeno: Po Nov 17, 2014 7:48 pm
Napisal/-a Dajmar
Še ena malo težja.
Objavljeno: Po Nov 17, 2014 9:17 pm
Napisal/-a babaco
Prave kapitalke, za njih bi rabil orožni list. Pa pazi, da ti kakšna ne pade na nogo.
Moje največje, pa so ogromne, tehtajo dobrih 600g.
Objavljeno: Po Nov 17, 2014 10:01 pm
Napisal/-a Dajmar
So zrastle na čajoti, ki je prezimila v tunelu. Deževje ji prija ,raste tik ob
steni tunela tako, da ji vlage ne manjka. Bode pa bolj kot jež, jo derem z debelimi gumiranimi rokavicami.