Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Pozeba 2019

Odgovori
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Arso je za Ljubljano zvišal nočno temperaturo na 2. Sta pa za 15. maja ponoči spet napovedani samo 2 stopinji. Rolling Eyes
matejos

Odgovor Napisal/-a matejos »

Pri nas rahlo dežuje s popolno pooblačitvijo in 7 do 8 stopinjami. Ne predstavljam si da gre tole v 10 urah lahko do 0...
Uporabniški avatar
lpmami
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

V Kranju je jasno in 4 stopinje. Me zanima, koliko se še spusti do jutra.
Sicer za moje plodovke ni nobene nevarnosti pozebe, ker sem jih tako pozno sejala, da so še kar bolj na toplem._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
aladin

Odgovor Napisal/-a aladin »

Razjasnitev in v parih urah gre lahko precej globoko. 10 stopinj je mala malca, tolk se lohk pohladi komot v dveh urah. Jaz samo upam da veter ne bo čist crknil - edino to nas lahko reši
matejos

Odgovor Napisal/-a matejos »

Na Dolenjskem je jasno, t vztraja na 5. Sem kuril mokro travo in rez žive meje, zakadil celotno naselje s paro. Vidim precej megle oz dima v zraku v daljavi, očitno so ljudje v akciji.
JernejZ

Odgovor Napisal/-a JernejZ »

Zvezde se vidijo kot v gorah. Zebe. Ob hiši na dveh metrih kaže samo še 2 stopinji. Se pa na zahodu nad Škofjo Loko vidi neka meglica ...
babaco

Odgovor Napisal/-a babaco »

Še 0.7 plusa, počasi bo treba v akcijo.
babaco

Odgovor Napisal/-a babaco »

0.3 plusa, na strehi avta že zmrzuje. Evil or Very Mad
mravlja

Odgovor Napisal/-a mravlja »

Pri nas -0,1 - in še pada.
Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

Mi smo pa meglo fasal ... vsaj enkrat sem je vesel.
Odgovori