SPOMLADANSKO SREČANJE Gartlca, pri Vrhniki, 13. april 2019

Odgovori
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Tudi Tajani res hvala za super "štrudl" in kruh s semeni, Tiani za škatlo piškotov in vinkuz za suho sadje.

Nasploh pa, vsakič je super, morda še za odtenek bolj kot prejšnjič.

Jesensko vseslovensko srečanje bo v soboto, 5. oktobra 2019, že zapisano v zvezku naše gostiteljice!

Zabeležite si še vi, ni nič prezgodaj!
Irena

Odgovor Napisal/-a Irena »

No, lepo vas je bilo na hitro videt.
Melona - sem pogledala in našla še dve sadiki breskev, jih boš vzela zdaj, ali kasneje.
Originalnilist - prav žal mi je da nisva več poklepetali, sem te že prav pogrešala.
Nanuta - hvala za kaktus. Si me tako lepo presenetila. Se ti 100% odolžim.
Plamenka, hvala za gauro.
Uživajte!
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Pa Nauti hvala za lepo presenečenje: originalna semena Piennola del Vesuvia in čili omakce. Wink
Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

Ja, prijeten dan !
Jaz sem šel domov čez Notranje Gorice in Podpeč, ker se je pri Dragomerju naredila kolona.
Pa potem skoraj takoj na vrt preverit situacijo in malo pobrkljat.

A bo potem poleti spet srečanje tam gor Pr' Blaj ?
A bo, a bo ...?! Tam je lepo ...
copatka
Kraj: Radegunda, Golte

Odgovor Napisal/-a copatka »

Kot vedno je bilo spet zelo luštno! Very Happy Hvala vsem, ki ste kakorkoli prispevali k temu dogodku (da ne naštevam vsega že zgoraj povedanega Wink ). Že štejem, kolikokrat grem še spat do naslednjič. Wink_________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
dašabina

Odgovor Napisal/-a dašabina »

doma, zadovoljna, srečna, hvaležna za lepo druženje, veliko krasnih sadik, čudovite dobitke, pekarske mojstrovine., posojene rokavice, ker me je zeblo Smile...

ker imam tooooliko dela s srečelovom Laughing , na koncu ugotovim, da spet nekaj obrazov ne poznam Smile...

naj bo še na mnoga leta tole druženje!

Potrjujem pa tudi prej naveden datum in hkrati dajem na znanje, da vsi ljubitelji paradajzmanije računate na drugo soboto v avgustu 10.8., da se dobimo spet v Orehovici!_________________sonček je in .....
vrtin2

Odgovor Napisal/-a vrtin2 »

Preživela sva čudovit dan, kljub mrazu.
Toliko prijetnih in nasmejanih obrazov na enem kupu.
Hvala organizatorjem za dobro organizacijo, kuharjem za odlično kosilo, MIL za pecivo, ki bi ga jedli tudi bogovi. Hvala DAŠABINI, da je spet organizirala srečelov, hvala članom za izvirne dobitke.
Hvala vsem za podarjene sadike, ne bom naštevala, da koga ne prezrem.Jutri gredo takoj v zemljo, razen plodovk.
In končno hvala vsem nam, da smo se imeli lepo, izmenjali izkušnje, poklepetali, se nasmejali in izvedeli kaj novega.

vrtin 1 in vrtin 2_________________Objem, samo en objem .....
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Moja dušica je imela včeraj praznik.
Navdušujoče je tole naše tkanje toplih vezi. Zdi se mi, da jih je vedno več in, da so vse močnejše. V teh, vedno bolj zbeganih časih, se mi zdi to neprecenljivo. Hvala vsem - tistim, ki skrbite za organizacijo, tistim, ki skrbite za sladkanje naših želodčkov, tisitm, ki nas zalagate s semeni/sadikami..., in vsem, ki z vedrim obrazom prispevate k veselemu vzdušju.
Prav bogato se počutim, ker vas poznam, dragi Gartlčani._________________naredimo svet lepši
copatka
Kraj: Radegunda, Golte

Odgovor Napisal/-a copatka »

Nekaj za spomin Wink . Toliko nas je bilo, da nismo šli vsi na eno fotko Laughing . Če kdo želi, mu lahko pošljem na mejl ali kako drugače tudi večje slikce.

_________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

metuljc je napisal/a:
Ko smo bili lani nad Litijo, praznovali smo 5 letnico Gartlca, si pa manjkala, veš. Da te ne primemo za besedo in junijsko kofetkanje priredimo kje tam blizu tebe. Laughing

Metuljc, poznaš Pustov mlin? V divje naravnem okolju. In mimogrede na gradu Bogenšperk je zdaj dober gostilničar, ki ima tudi Kuhlo. Samo povej, takoj grem v akcijo.
Na obletnico pa lani res nisem mogla. Pa saj šesta tudi še pride, ne Wink ?
Odgovori

Vrni se na “Srečanja”