Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Rožnik v Prešnci

Moderator: Melona

Odgovori
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

TanjaTT prekrasno, prečudovito in prelepo, lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
tjesih

Odgovor Napisal/-a tjesih »

Tole je pa tako lepo, da dol padeš! Lepših fotografij z vrtnicami še nisem videla. Vse čestitke in lep pozdrav.
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

Pa rečmo kakšno o ramblerjih

Chavey chase

cvet

momo

skupaj momo in little rambler

leontine gervais

takole v celoti-je še mlad, v ozadju breeze hill

temu se je zmešalo Shocked blush rambler

Marie Gouchault

American pilar se bori s plesnijo, zelooo

to je pa še otročiček,pa ne vem, če ni bil zamenjan, naj bi bil Emile Fortepaule, pa ne vem Rolling Eyes

čuden mi je cvet Rolling Eyes

jules levacher,tudi sajen v jeseni,simpatičen, razkuštran,malo bled Laughing

zdaj bo pa spet deževalo, no letos se ŠE ne morem pritoževat nad sušo Very Happy
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

En lepši od drugega! Koliko pa je star Blush rambler?
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Prelepe!
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

Vedela sem, da ni starejši od 3 let, se pa nisem mogla spomniti kje sem ga naročila, oz sem malo vrtela film nazaj in prišla do zakjučka, da sem ga naročila pri Schultheisu,kakor tudi Aurelio liffo in Himmmelsauge,in vse tri zelo močno in lepo rastejo.Ali je zdaj to naključje ali kaj drugega, ne vem,mogoče je pa stvar v podlagah na katere cepijo-enkrat smo se celo menile, menda z 1vrtnico, da bi jih tam naročile, pa je potem šlo v pozabo.O teh podlagah ne vem kaj dosti in mogoče je kakšna razlika med njimi Question Torej posajen je bil jeseni 2012,šele 2 leti bo, pa je že kar konkreten Laughing
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Za dveletnika je prav famozen, bravo! Najbrž niso samo njegovi geni, ampak tudi tvoja oskrba zaslužni, bravo!
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Neverjetno TanjaTT, kot da bi preskočila 2 leti in prestavila čas. Prekrasno. Pa saj si se lani komaj začela pogovarjati o njih.... ali je bilo že eno leto prej Confused
Kako imaš velike in mogočne te mlade ramblerje! Majhnih sploh še nisi imela, ko smo bile pri tebi če se ne motim. Podlaga pa mora biti res prva liga, da ti kipi tako v višino in širino._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Lepotci so vsi po vrsti, ampak mister med njimi je pa res Blush rambler. Kaj bo šele čez dve leti Very Happy, boš že težko tam mimo hodila Wink. Naj se še pohvalim, da sem te lepotce videla v živo in ne samo oni, ves rožnik je fenomenalen.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Blush rambler je res čudovita stvaritev. Pa pogled med momo in little rambler mi je zelo všeč.
Odgovori