Stran 111 od 129
Objavljeno: Če Jul 23, 2015 1:29 pm
Napisal/-a janč
LP
Hvala za vse nasvete pred nekaj tedni.
Sprememba na listih predvsem zunaj je bila posledica velikih sprememb vremena. Plodovi se debelijo eni so tudi dozoreli. Imam 16 paradižnikov v rastlinjaku in 25 zunaj. Zaenkrat je vse videti v redu.
Bo pa danes sprememba. Plohe, ohladitve na 27 stopinj pa pomenijo, da se bo nevarnost plesni povečala. Se motim.
Vidim, da imate lepe pridelke že na mizi. To je lepo.
Objavljeno: Če Jul 23, 2015 6:08 pm
Napisal/-a metuljc
Kakšen je pa okus, Trocki?
Objavljeno: Če Jul 23, 2015 6:17 pm
Napisal/-a Trocki
Zelo sočen, ne preveč sladek ter hrustljav. Nekateri plodovi imajo malce hruškasto obliko, nekateri pa so skoraj popolnoma okrogli.
Objavljeno: Če Jul 23, 2015 9:51 pm
Napisal/-a Zana
Ivčk in Orhy Green Sausage tudi imam na balkonu in ja, pojavile so se rjave špičke... Jutri grem nabavit nekaj, kar mu bo pomagalo, jajčne lupine in špricanje z mlekom ne pomaga... :(_________________You never know how strong you are until being strong is the only choice you have.
Objavljeno: Pe Jul 24, 2015 12:40 pm
Napisal/-a robert
Je možno,da semena preveč posušim in potem nebi bila uporabna(kaljiva)?
Pač vprašanje laika
Objavljeno: Pe Jul 24, 2015 1:46 pm
Napisal/-a JERCA
Robert, ne moreš. Morda, če bi jih sušil v pečici in bi jih prežgal, oz. izpostavil previsoki temperaturi._________________JERCA- nekdanja ERIENNE
Objavljeno: Pe Jul 24, 2015 1:56 pm
Napisal/-a robert
Hvala
Sušim jih na zraku
Objavljeno: Pe Jul 24, 2015 2:01 pm
Napisal/-a Ivčk
Če niso sušena na direktnem soncu, ni težav. Sušenje na soncu pa preverjeno zeeelo zmanjša kaljivost..._________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
Objavljeno: Ne Jul 26, 2015 10:21 am
Napisal/-a MARIJAV
Preden gremo v ponedeljek na morje, sem prvo veliko bero paradižnikov (okoli 20 kg)skuhala v mezgo.
_________________Živeti na podeželju je najlepše!