Stran 118 od 129

Objavljeno: Pe Avg 14, 2015 2:54 pm
Napisal/-a JERCA
Tiana.
takole je izgledal moj lani. Noro poln, ves čas rodil, ampak meni brez okusa. Pa sem ga imela v rastlinjaku. Voden, bolj proti kislem, ni mesnat....
edini plus je to, da je roden. Pri meni ga ne bo več._________________JERCA- nekdanja ERIENNE

Objavljeno: Pe Avg 14, 2015 4:43 pm
Napisal/-a Trocki
Letos je pa res paradižnika za izvoz. Jemo ga vsak dan, mezge, sušenje, sataraš,... Sedaj zori srednja etaža, je pa še na vrhu polno majhnih plodov. Pa zalistniki spet rastejo na polno.

Objavljeno: Pe Avg 14, 2015 5:36 pm
Napisal/-a tigrček
rukola je napisal/a:
tigrček je napisal/a:
Nisem vedel, da nimam napisano od kje sem, sem že popravil.Sem iz Videm Dobrepolja.

Ojla, tigerček, jaz sem priseljenec v Dobrepolje - Ponikve. Kje pa si na Vidmu, se mogoče srečava.
Ja kaj je pa tebi bilo, da si se priselil v ponikve Twisted Evil se vidi da si priseljenec ko me sprašuješ kje sem iz vidma, jaz nisem iz vidma, sem iz videm dobrepolja, videm dobrepolje pa ima več vasi sem pa iz tam ,kjer je največ paradižnika v dobrepolju, noben ga nima več

Objavljeno: Po Avg 17, 2015 4:46 pm
Napisal/-a muha
Pred temle paradižnikom (ker ne bi znali prebrati spremnega besedila Wink ) bi dobili kompleks manjvrednosti celo Američani Laughing Laughing Laughing

http://www.mojaobcina.si/borovnica/novice/gospodarstvo/kmetijstvo/paradiznik-da-te-kap.html

Objavljeno: Po Avg 17, 2015 4:59 pm
Napisal/-a metuljc
O, lušna slikca. Exclamation Shocked

Objavljeno: To Avg 18, 2015 10:32 am
Napisal/-a Trocki
Uf, kaj po tem deževju pokajo plodovi paradižnika. Jih bo treba kmalu porabiti, ker se mi zdi da taki niso dolgo obstojni.

Objavljeno: To Avg 18, 2015 11:29 am
Napisal/-a Melona
Res, Trocki, veliko je razpokanih. Zorijo pa tudi, ko nori, vsak drugi dan kuham kakšno packarijo iz njih. Letos je prava paradižnikarska sezona.

Objavljeno: To Avg 18, 2015 11:36 am
Napisal/-a Trocki
Ja ravno kontra od lanskega leta. Lani sem pridelal ene 6 paradižnikov, letos pa po moje že 60Kg. Laughing
Sploh nimam več ideje kaj naj še naredim iz njih. Čakam da dozorijo še paprike, da naredim še nekaj porcij sataraša za v skrinjo.

Objavljeno: To Avg 18, 2015 11:45 am
Napisal/-a Melona
Enako. Sušeni, šalša, marmelada, kombinacija z bučkami, ... Za sataraš pa ne vem, če se bo izšlo, ker moje paprike še nič ne kažejo, da bodo kaj kmalu spremenile barvo, po mojem bodo do tedaj paradižniki že adijo.

Objavljeno: To Avg 18, 2015 5:17 pm
Napisal/-a Irena
Oj,

paradižniki res odlični; nekaj malega sem poslikala, če bi kdo želel semena. Žal jih nisem mogla prinest na fešto.

DELICIUS


DIJAGEL


PIPRAMODI


Ivčk ne se jezit - jaz mu pravim kar VILI


oranžni s papriko rumeno v ozadju - seme dobila od ene gospe, ki jo že trideset let goji; zato je v osami in čisto sama.




SLADKI GREEN DOCTORS


MAJDRA


POLARBEAR IN KRAGULJ