Hibiscus - Hibiskus, Newbiscus - Hibiscus Mochetous
Pri meni sta danes zacvetela dva. Prvega sem kupila pod oznako Jazzberry jam. Cvet bi moral biti velik 25cm, a prvi je samo 19. Barvo je težko ujeti, na prvi sliki sem jo malo popravila, a je najbrž še malce preživa. Zato sem slikala še od daleč. Mogoče je tam boljši približek.
To naj bi bil pa Kopper king. Barva je najbrž v redu, premer cveta pa ni niti blizu tistemu v opisu. Moral bi biti 30cm.
To naj bi bil pa Kopper king. Barva je najbrž v redu, premer cveta pa ni niti blizu tistemu v opisu. Moral bi biti 30cm.
Danes je zacvetel moj najtemnejši hibiskus. Fotografijo sem malce potemnila, da je približno tak, kot je bil zjutraj. Tudi popek je v resnici malce temnejši. Cvet ima premer 22 cm.
Tole pa je sejanec iz leta 2021, ki ga imenujem Magenta. Premer cveta ima 29cm, lani je imel manj. Barvo cveta je težko ujeti, mislim, da se ji popek še najbolj približa.
Tole pa je sejanec iz leta 2021, ki ga imenujem Magenta. Premer cveta ima 29cm, lani je imel manj. Barvo cveta je težko ujeti, mislim, da se ji popek še najbolj približa.